+4 oy
866 göst.
Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından
Kızlar çok küçüktüm 5 sınıfa gidiyodum . Amcamın oğlu da benden 3 yaş büyük bizim köydeyken sürekli bana kendi organını gösterildi beni tehdit ederdi sen de göster diye ben de hayır diye ağlardım.. o kadar nefret etmiştim ki ondan .. okula gittim zaman babamlar sürekli onunla gidip gelmemi isterdi neymiş beni koruyup kollarmiş ama o fırsatta beni köşeye sıkıştırırdi kuzenlerime saklambaç oynadığımızda o da gelir dahil olurdu beni ebelediği zaman yere atıp üstüme çıkardı beni ellemeye çalışırdı seni anneme babama söylerim dediğim zaman git söyle ne diyeceksin ki inanmazlar diyordu.. sonra zaman geçti ben oldum 16 yaşında lisedeyken birine aşık oldum okul çıkışı bir yerde buluştuk babam da bizi görünce ben de korkudan eve gelemedim  karakolun önünde oturdum bizimkiler de beni her yerde arıyor adam böyle bir nevi kaçti diye çıktı.. ama bizimkiler olayı toparladı ertesi gün tekrar okula gittim herkes beni kaçtı diye sandı ben de onun için okuldan çıktım sonra köydeyken amcamın oğlu beni çağırdı çabuk gel seninle bir şey konuşacağım diye yanına gittim hani akıl etmezdim sonuçta yıllar geçmiş aynı şeyi yapacağını düşünmedim bana dedi ki bir şeye ihtiyacın olur canın bir şey ister farklı maceralar istersen ben her zaman yanındayım evet dersen yaparız kimseye de söylemem dedi ben de direkt eve geldim ağladım kimseye de söyleyemedim çünkü kimse bana inanmazdı sonra bu eşimle tanıştım ve evlendim bazen aklıma geliyor Allah'ım sana havale ettim diyorum sonuçta ben 16 17  yaşındayken o da 22 yaşındaydi .. bunu anlatma sebebim ne olursa olsun çocuklarınız arkadaş gibi olun size her derdini anlatmasına müsaade edin bir oğlum bir kızım var bazen çok korkuyorum kızım da bir şeyler yaşayıp da bana anlatamazsın diye bunu ilk defa burada anlatıyorum yıllarca içimde kaldı

22 Cevaplar

0 oy
(9,535 puan) tarafından
Kız cocugu olarak bir cok kez yasamısım aslında biliyo musun. Daha ufaktım okula felan gidiyo muydum bilmem. Mahalledeki erkek cocukları özel bolgeme bakmak isterdi

Baktırmazsam baskasına söyleyeceklerini söylerlerdi. Biraz daha büyüdüm komsunın ogullarıyla oyun oynardık birinde benden biraz büyük komsu oglu evcılık adı altında uyuyomusuz diyerek battanıyr altında ayagını orama değdirmeye calıstı hemen kalktım ayrıldım ordan. Sonra lisedeyken okulun donus yolunda bisikletli.bir cocuk yanımda sürmeye başladı sırıttı bana git şurdan dedim yol tenhaydı geldi arkamdan bir popoma elledi bir gögsüme taşladım kaçtı. Başıms bir iş gelmeden şükür bugunlere geldim. Hepsi aşamada kaldı şükür. O yüzden bende cok dıkkat ederim kızım var uyarırım 
(157 puan) tarafından
Haklısın canım bizden daha beterini yaşayan vardır Rabbim çocuklarımızı korusun
-Reklam-
0 oy
(572 puan) tarafından
Üzuldum cnm bnm basimada geldi  oğlum 2 buçuk yaşında kimseye emanet etmiyorum yaşayan anlar . Mesela geçen sene markete gitti kasada orta yaşlı bı adam vardı 7...8 yaşlarında bı kiz biseler aldı parasını verdi baktım adam kızın saçını okşadı yüzüne dokundu sinir oldum kendimi adama gosterdim adamda hemen elini kızın üstünden çekti öyle bı bakiş attimki adama adam zort oldu hiç bişe almadan çıktım sinirden bidahada o markete gitmedim kesinlikle

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
16 cevap 1,011 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Aleyna hakan24 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 3,022 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 212 göst.

403,980 soru