+4 oy
861 göst.
Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından
Kızlar çok küçüktüm 5 sınıfa gidiyodum . Amcamın oğlu da benden 3 yaş büyük bizim köydeyken sürekli bana kendi organını gösterildi beni tehdit ederdi sen de göster diye ben de hayır diye ağlardım.. o kadar nefret etmiştim ki ondan .. okula gittim zaman babamlar sürekli onunla gidip gelmemi isterdi neymiş beni koruyup kollarmiş ama o fırsatta beni köşeye sıkıştırırdi kuzenlerime saklambaç oynadığımızda o da gelir dahil olurdu beni ebelediği zaman yere atıp üstüme çıkardı beni ellemeye çalışırdı seni anneme babama söylerim dediğim zaman git söyle ne diyeceksin ki inanmazlar diyordu.. sonra zaman geçti ben oldum 16 yaşında lisedeyken birine aşık oldum okul çıkışı bir yerde buluştuk babam da bizi görünce ben de korkudan eve gelemedim  karakolun önünde oturdum bizimkiler de beni her yerde arıyor adam böyle bir nevi kaçti diye çıktı.. ama bizimkiler olayı toparladı ertesi gün tekrar okula gittim herkes beni kaçtı diye sandı ben de onun için okuldan çıktım sonra köydeyken amcamın oğlu beni çağırdı çabuk gel seninle bir şey konuşacağım diye yanına gittim hani akıl etmezdim sonuçta yıllar geçmiş aynı şeyi yapacağını düşünmedim bana dedi ki bir şeye ihtiyacın olur canın bir şey ister farklı maceralar istersen ben her zaman yanındayım evet dersen yaparız kimseye de söylemem dedi ben de direkt eve geldim ağladım kimseye de söyleyemedim çünkü kimse bana inanmazdı sonra bu eşimle tanıştım ve evlendim bazen aklıma geliyor Allah'ım sana havale ettim diyorum sonuçta ben 16 17  yaşındayken o da 22 yaşındaydi .. bunu anlatma sebebim ne olursa olsun çocuklarınız arkadaş gibi olun size her derdini anlatmasına müsaade edin bir oğlum bir kızım var bazen çok korkuyorum kızım da bir şeyler yaşayıp da bana anlatamazsın diye bunu ilk defa burada anlatıyorum yıllarca içimde kaldı

22 Cevaplar

+5 oy
(3,921 puan) tarafından

Sanırım hemen hemen çoğu kişi yaşamıştır bunu:( 

(3,503 puan) tarafından
++++++
(3,503 puan) tarafından
Daha beterini yaşayan var maalesef
(3,921 puan) tarafından
Maalesef öyle:(
-Reklam-
+1 oy
(5,989 puan) tarafından
Üzüldüm anlattiklarina. Ama amcaogluna söylenecek çok söz var . İnsan kardeş gözüyle bakar .
+1 oy
(10,948 puan) tarafından
oyy oyyy, okurken tüylerim diken diken oldu. çok haklısın, senin için de çok zor olmalı ama Allah beterinden korumuş.. Allahım sen evlatlarımızı koru. benim de bir kızım var, bunları duydukça cam fanusa koyasım geliyor.

hepimizin ufak tefek belki de büyük böyle taciz anılarımız vardır maalesef. elleyen, laf atan, mesaj atan. off off
+1 oy
(14,489 puan) tarafından
Ah çocukluğum..
+1 oy
(2,547 puan) tarafından
Yaşamayan yoktur taciz olayını canim anlatsam roman olur hemde bir değil bir sürü .
0 oy
(16,538 puan) tarafından
Yargılanmayacağını başına ne gelirse gelsin annesi babası tarafından seçileceğini bilmesi lazım çocuğun bende küçükken taciz yaşadım hemen hemen benle yaşıt bir iki yaş büyük çocuk açıp göstermişti o zaman dokuz yaşında idim kabus gibiydi ortaokulda da yaşadım aynı şeyi bir kaz kez arka sıramda oturan iki tane zübbe ya arkadan dokunmaya çalışıyorlardı ya da terbiyesiz şeyler söylüyorlardı en son gidip müdüre şikayet etmiştim aslında üstü örtülmemesi gereken bir mevzu idi ama müdür çağırıp dövmüştü çocuğu bir dshs da bana ilişmediler 
0 oy
(4,554 puan) tarafından
İnşallah böyle bir insanın çocuğu yoktur kuzenini taciz eden kardeşini çocuğunu da eder
0 oy
(4,121 puan) tarafından
Benj de kuzenim taciz etmisti ama ben cocuktum o da en fazla 12'13 yasindaymistir. Şuan görsem normal konusuyorum kendisiyle. O da ergenliğe girmeye basladigi icin merak duygusuyla hareket etmiştir diye anlamlandirip affettim kendisini ama cocugumu aslaaaaa birakmam kuzen muzen
tarafından
Bende aynı şekilde. Halamın oğlu eskiden telefon vereyim sana oyna ama surdan opturursen diyordu. Kardeşim doğduğunda 2 buçuk yaşındaydım o zamanlardan beri hatırlıyorum Annemler evde yokken geliyordu. Ben köşe bucak kaçıyordim benden de baya büyük 15-16 yaş vardır aramızda. Küçükken kimseye diyemedim sonradan anneme citlatir gibi oldum. Annemler inanmadı bana yapmaz sen uyduruyosun dediler. Ki ben sadece 2 buçuk yaştan itibarem belli bir yaşıma kadar hatırlıyorum (12-13) 2 bucuk yaş öncesini bilmiyordum . Şuan yaşım 29. Geçen annemlerde otururken bana halamın oğlunun ben daha yeni dogmusken bizde kaldığını öğrendim. Yani daha bebekken neler yaptı da ben hatırlamıyorum. Bu bende travma kaldı. Şimdi kızım oldu benim oyle hassasım ki bu konularda. Eşim artık kimseyle gorusmicez diye düşünüyormus çünkü kızımı kimseye emanet edemiyorum kimsenin kucağına veremiyorum. Sonra oturduk eşimle konuştum dedim böyle böyle. Ama halamın oğlu olduğunu söylemedim kim diye sordu kan çıkar yoksa. Boşver ama ben uzak duruyorum bunu bil yeter dedim. Eşim hak verdi bana. Düşündü baya bı. Erkeği kızı yok bebeklerimizi aklı yetene kadar korumak durumundayız. Çünkü hatırlamicaklar şuan biri onlara bişey yapsa ve ben anneme o kadar kızgınım ve guvensizim ki. Bak kendi annem. Ama kesinlikle bana sahip çıkmamıs bana inanmamış bir insana kızımı asla emanet edemem. İnsan annesine bile güvenmezken başkasına guvenemiyor. Devir çok kötü maalesef. Eşim en büyük destekcim. Konuştuk karar aldık bebeğimiz buyuyene kadar ne ben ne onun gözünün önünden ayirmicaz. Sonra zaten aklı erince kendini ifade edebilir durumda olunca tabiki her an yanında duramayiz bunun okulu var arkadaş ortamı var mutlaka yanımızdan ayircaz ama en azından çocuğum Allah korusun kendisine bişey yapılacak olsa gelir bize anlatır. Ve ben annem gibi bir anne asla olmayacağım. Geçen öğrendim dedim ya ben bebekken bizde kaldığını. Bana yıllarca aklım yeterken bunları yapan adi insan kim bilir ben hatırlamazken aynı evde yaşarken neler yapmıştır diyorum ve beni korumayam bana inanmayan anneme hakkımı helal etmiyorum.
(4,121 puan) tarafından
Yaaaa :((( Allah bana kizimi hakkıyla korumayi nasip etsin. Oyle bişey duysam gorsem bilmiyorum naparim ama hic iyi seyler olmaz bunu biliyorum
tarafından
Allah bütün bebeklerimizi korusun onlara akıl fikir versin ki temiz düzgün insanlar olarak yetişsin. Bu sapikliklarla dolu kötü niyetli insanlar varken işimiz çok zor. Allah bize de kolaylık sağlıklı ömür versin ki bebeklerimizi koruyabilelim.  Böyle etrafımda taciz olayları duyunca çok kötü oluyorum. Çok şükür kendimi toparladım psikolojimi bozmadan bu yasa kadar kendimi korudum. Çocuğum doğana kadar tekrar depreşti olaylar kafamda. Gözden geçirdim tekrardan. Eşim sağolsun çok anlayışlı insan. Sonuçta ben kötü bişey yapmadım. Hatta ona da küçükken yaşlı bir amca kötü şeyler yapmaya çalışmış kaçmış hemen ordan. Yani kızı erkeği yok bu işin. Bu işlere göz yuman, yapan yaptıran ya da çocuğuna inanmayan insanları Allah bildiği gibi yapsın.
(4,121 puan) tarafından
Amin kardeşim amin
0 oy
(683 puan) tarafından
Bu çok önemli bir konu, herkes evladına bu konuda sonsuz inanmalı güvenmeli gelip anlatabilme güvenini vermeliyiz. Hiçbir evlat dedesi dayısı amcası kuzeni diye birinin yanında yalnız bırakılmamalı. Neler duyup gördük. Allah korusun evlatlarımızı
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Rabbim sen çocuklarımızi iyi insanlar ile karşılaştir
0 oy
(689 puan) tarafından
cocuklarimizi bilinclendirmeliyiz ozellikle kiz cocuklarin kendileeini korumalari icin dikkatli davranmalari, erkek cocuklarimiz da kizlara asilmak yerine onlari yabancilara karsi korumalari gerektigini bilmeliler.
0 oy
(7,421 puan) tarafından
Ne kadar iğrenç bir olay ve amca oğlu pislik umarım artık onu görmüyorsundur 
0 oy
(717 puan) tarafından
Namussuza bak ya pislik herif en kötüsü de bunu kimseyle paylassmaman sende travma olmuş bu maalesef
0 oy
(3,218 puan) tarafından
Malesef ki bir yakinimiz bunu yapiyir ve susuyoruz bende yaşamıştım 

Eşimin tarafında amca oğlu kızı taciz etmiş o öğretmenine söylemiş şuan hapiste çocuk hepimiz haketmis dedik 
0 oy
(148 puan) tarafından

Kendi öz amcan olunca sanırım daha da ağır oluyor:(

Önce anlam veremiyorsun sonra konduramiyorsun yavaş yavaş anlıyorsun zamanla anlatıyorsun birilerine sonra karısı çıkıp diyor ki sen öyle giydiysen böyle olur 

Allah'a havale ettim hem kendi hem karısı neler çektiler belki de benim ahımdir bilemem ama bende yarattığı o hasarı hâlâ onaramadim seneler geçmesine rağmen 

Şimdi iki erkek çocuk annesiyim herkese elbette evhamlı yaklaşıyorum 

0 oy
(1,848 puan) tarafından
Bende teyze oğullarımla yaşadım bunu Allah ikisininde belasını veriyor bi gün yüzü görmediker kaza yapmalar hapse düşmeşer eşiyle ayrılma aşamasına gelmeler neler neler. Çok beddua etmiştim onunda ileride kızı olursa aynı şeyi yaşasın diye şuan İnşallah yaşamaz diye dua ediyorum onun suçu yok çünkü. Benimde suçum yoktu ama babasının iğrençliğinin bedelini o kız ödemesin 
0 oy
(9,344 puan) tarafından
Benimde bir kız bir oğlum var kızım daha büyük oglumdqn sürekli ne olursa olsun kim ne derse desin bana anlat sana kizmam ben hep senin yanındayım diyorum. Böyle şerefsizzlerden korktuğum için 
0 oy
(272 puan) tarafından
Allah belasını versin yaa, demek ki çocukluktan yetişiyor böyle sapıklar. Çocukken içlerinde oluyor demek ki. Gebersin inşallah böyle sapık zihniyetler de, masumlarin psikolojisini bozamasin
0 oy
(235 puan) tarafından

Daha kötüsünu yaşayan vardır gerçekten yine şükür tabi rabbim beterinden korusun inşallah evlatlarımızı başta <3

0 oy
(628 puan) tarafından
Bende yaşadım bakkalda adam evli utanmaz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 64 göst.
0 oy
16 cevap 1,010 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Aleyna hakan24 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 3,021 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu