0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (609 puan) tarafından
Kötü bir tabir kullandım ama inanın nasıl tarif edilir bilmiyorum başka. Kızım hep az kilo alan bir bebekti şuan 22 aylık 11 kilo oldu. Karnı dediğim gibi Afrikalı çocukların karnı gibi şiş ve gergin oluyor. Kolları bacakları zayıf. Bu durum normal mi acaba? Bu arada iştahı iyiydi hep. Hala iyidir ne varsa yer. Sabah kahvaltısı öğlen akşam. Aralarda meyve yoğurt. Günde 2 seferde mama iciyor 7-8 ölçü. Bunun için doktora götürmem gerekir mi acaba? 2 yaşında çocuk doktoru kontörlü var o zaman sorsam olur mu? Başına gelen var mı acaba normaldir belki ama bilmiyorum gerçekten 

9 Cevaplar

0 oy
(1,629 puan) tarafından
Tabikide götürmen gerekiyor canım zayıf olupta karnının şiş olması biraz anormal gibi geldi bana
(609 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(12,381 puan) tarafından
Doktora gidince bi sor ama çocuklarda olan bi durum. Benim oglumunda karni kendinden şiş hele yegeniminki hep kocaman bi karin vardi kendisi çokda kilolu degildi. Şimdi 4.5 yasinda duzeldi normale dondu. Oglumda 4 yasinda hala fazla yesin karni hemen kocaman olur
(609 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(753 puan) tarafından
Benim bebe de 22 ay 10 kilo. Herşeyi yiyorsa takma kafaya bünyesi öyle demek ki. Karnı şiş olması evet doktora götür bi. 
(609 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(751 puan) tarafından
Benim kızım da ne kilolu ne de çok zayıf ama dediğin gibi bir şey yemese bile hep karnı şiş doktora götürdüm çocuk sağlığına orada genel muayenede apandisit ve benzeri bir şeyin olmadığını söyledi ama bir şey hassasiyeti varmış süt ve benzeri besinler gibi onları aldıktan sonra böyle oluyormuş başka bir doktora daha götürdüm karnını şişliğinin sebebinin belki parazit olacağını söyledi ve ilaç verdi şu anda o ilacı 3 gün alıp 15 gün bırakıyorum doktor öyle söyledi tekrar aynı olursa tekrar götüreceğim bakalım Allah tüm yavrularımıza şifa versin inşallah
(609 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim. Bende bir kaç gün glutensiz yemekler vericem bakalım olacak mi
0 oy
(14,490 puan) tarafından
Çocuğu götürün kuzum belki başka bir sorunu vardır 
(609 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(14 puan) tarafından
Benim oğlumda öyleydi karın kası daha gelişmedi icin olabiliyor simdi 5 yaşında yine zayıf ama düzeldi. 
(609 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(341 puan) tarafından
Guluten sorunu vardır büyük ihtimalle ama yinede doktora göster 
(609 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(20,347 puan) tarafından
Kabızmı yada gazı varmı 
(609 puan) tarafından
Yok canım rahat yapıyor
0 oy
(270 puan) tarafından
Benim kızımın doğduğundan beri karnı şiş. Dogdugunda çocuk doktoru karnı neden şiş diye ultrasona gönderdi cok şükür bir şey çıkmadı. Suan 30 aylık karnı hala şiş, bu çocuğun karnı neden şiş diyorlar Tekrar baktirmayi düşünüyorum ama benim kız zayıf değil normal. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 28 göst.
0 oy
9 cevap 185 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (783 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
6 cevap 212 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu

407,229 soru

12,223,770 cevap

36,823 kullanıcı

...