0 oy
103 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,262 puan) tarafından

Kızlar bir ay önce açık miyom ameliyatı oldum aynı sezeryan kesisi gibi  iki gündür karnımin içinde acı hissediyorum böyle yan tarafıma falan batıyor böyle gerginlik var karnimda gece uyutmadi adam akıllı hep acıdı 

Sezeryan sonrası böyle olan var mı? Aynı sezeryan belirtileri olur demişti doktorum onun gibi 40 gün acır dedi çok ağıra girme dedi mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama kızım var 4 buçuk yas ister istemez kucağa alıyorum acaba ondan mı ağrıyor böyle çok oturdum mu belime sırtıma vuruyor ağrısı :(

Lütfen bilgisi olan yazabilir mi çok kötüyüm :(

3 Cevaplar

0 oy
(14,491 puan) tarafından
Kuzum almamaya çalış kucağına benim ufacık bı rahim perdesi ameliyatıydi da onda bile ağır kaldırınca gece boyu bıçak giriyodu sanki orama..
(3,262 puan) tarafından
İster istemez mecbur kalınca alıyorum bazen tuvalete kalkıyor gece uyku sersemi mecbur alıyorum. Çok zor da kalırsam alıyorum şükür öyle huysuz değil anlıyor halden anne canın acımasin diyor ama dünden beri çok acıyor geçen gün süpürge açtım koltuk ittim bacağımla ondan mı bilmem :( böyle sanki dediğin gibi bıçak saplanır gibi batıyor içimde acıma hissediyorum sabaha kadar uyumadım adam akıllı battı hep :(
-Reklam-
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Bacım sen geçen gün dip köşe girdim dememiştin. Onun acısı çıkıyor 
(3,262 puan) tarafından
Kız demeaa çok acıyor kaç gün geçti ya üstünden
0 oy
(1,707 puan) tarafından
4.5 yaş çocuk diyorsun canım. Ben 3 ay bebeğimin gazını çıkarmak için eşime verdim karnım çok acıdıgı için 
(3,262 puan) tarafından
Ayy bilmiyorum canım mecbur kalınca kaldırıyorum 19 kilo. Bide geçen gün temizlik yaptım koltukları çektim ondan mı bilmem
(1,707 puan) tarafından
Kendine yazık ediyorsun canım yapma
(3,262 puan) tarafından
Mahvetti beni iki gündür agri

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
5 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecrin-Busra (3,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
14 Kasım 2021 Aile kategorisinde Busra2607 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (3,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 137 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecrin-Busra (3,262 puan) tarafından soruldu

407,172 soru

12,221,166 cevap

36,816 kullanıcı

...