0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (2,945 puan) tarafından

1 yaşında çocuklarım balığı kendim sevmiyorum ne yalan soyliyim birkere annemlere gittim orada verdim balık ama hangi balık türünu ne kadar veriyorsunuz merak ediyorum. Yani düzenli mutlaka yedirirmisiniz.

Temiz balığı nasıl bulacağız.. 

6 Cevaplar

0 oy
(873 puan) tarafından
Haftada 2 kere yedirmeye çalışıyoruz olmaz 1 genelde çipura veriyorum ortalama yarısını yiyor tek öğünde kalırsa devamını ısıtmadan ertesi gün öğlen falan veriyorum yanında çorba yapıp 
(2,945 puan) tarafından
Anladım canim bende başlayayım diyorum belki geç bile kaldım ama mevsim olarak yaza geldik önceki zamanda da pek yemekleri düzenli değildi erkendi çipura bende severim tek sevdiğim balık:)
(873 puan) tarafından
Sezonu açılır iyice önümüzdeki aylarda siz çok sevmiyorsanız orta boy balıklardan alıp yedirebilirsiniz hem bitirmiş olurlar kalmaz böylece :) ama yedirin mutlaka dıştan balık yağı vs almaktansa böylesi daha sağlıklı
(2,945 puan) tarafından
Evet öyle yapacağım sağolun. Çipura alsam bende yerim ama işte insan cokcok svemeyince aklına da gelmiyor :))
(873 puan) tarafından
Doğrudur tabi ayda 1-2 bile yese kâr patatesle vs atın fırına yanına bi salata hem kolay bi yemek olur size de hergün yemek düşünmek çok zor :)
(2,945 puan) tarafından
Hemde iki bebeğe birden ne yedircem diye dusunmek
-Reklam-
0 oy
(4,676 puan) tarafından
Somon verirdim şimdi 2,5 yaşında levrek alabalık somon hamsi yiyor 
(2,945 puan) tarafından
Anladım canım maşallah
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Somon seviyo canavarlar palamutla bide ton balığını 
(2,945 puan) tarafından
Anladım canm
0 oy
(12,238 puan) tarafından
küçük balıklar yemeli, sardalya hamsi gibi. tabi mevsimine göre. çiftlik balığı verme. onun dışında somon verebilirsin 
(2,945 puan) tarafından
Alabalık filan vermem canim hamsi de kizartmali filan sevmiyorum içini acabilcegim etli balık evrebilirim ancak.
(12,238 puan) tarafından
o zaman somon. şu an piyasadaki levrek, çipura falan hep çiftlik balığı ayrıca dip balığı bebekler için doğru değil
(2,945 puan) tarafından
Yok şuan degill sezonu açılınca çipura veririm canm yada büyük baliklardan az kaldı zaten
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Balıkçıda hangisi tazeyse al ver canim.dondurulmuslar zaten sağlıklı değil hiç yedirme daha iyi.sezon açılır zaten az kaldı hamsi istavrit yerler bol bol
(2,945 puan) tarafından
Aynen yaz çıkınca inşallah başlicam
(2,546 puan) tarafından
Ne yazı kız eylulde çıkıyor :))
(2,945 puan) tarafından
Yaz çıkıyor zaten Ağustos eylul bittimi benm yazdan kastım buakdar :)) daha var sonuçta :) genelde temmuz Ağustos eylul ayni balil türleri olur eylülden sora Ekim gibi sezonu daha iyi olur ;
(2,546 puan) tarafından
Tamam canım haklısın yaz cikiyor evet:)))
0 oy
(2,947 puan) tarafından
Benimki en son somon seviyor. Genelde o an mevsim balığı neyse onu veriyorum. Yazın ton balığı :)) 
(2,945 puan) tarafından
Anladım canm benmki lrde yiyor öyle ama ton baligi vermedim
(2,947 puan) tarafından
Biz 3 yasındayız. Bende yeni vermeye başladım.. Ama arada makarna ile seviyor.
(480 puan) tarafından
Ton balığını nasıl veriyorsunuz yanına pilav tarzı ek birşey yapıyor musunuz yoksa sadece ton balığı mi veriyorsunuz acaba
(2,947 puan) tarafından
Makarnanın icine katıyorum. Biraz mısır ekliyorum öyle seviyor.
(2,945 puan) tarafından
Bı deneyeyim tonu da hanımlar:)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 228 göst.
0 oy
3 cevap 74 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde denizimsi (7,630 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
25 Eylül 2024 Aile kategorisinde Bahar_6565 (151 puan) tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,158 cevap

36,811 kullanıcı

...