0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şuan 9 haftalık olması gerekirken 6+4 görünüyor. Vajinal ile baktılar klap atisida görmediler dün. 17 gün fark görünüyor. 

Dünden beri lekelenme bikerede löp kan geldi bir kaşık kadar. Evde kullanmalı günde bir olacak fitil verdi düşük olabilir dedi eve gönderdi dün. Azalma yok kanama miktarında. Tekrar gitmeyi düşünüyorum bugün. Gitsemmi ne yapsam.  Ayın 28 inde randevum var ama dayanabilir miyim ozamana kadar neyapayim

2 Cevaplar

+1 oy
(5,819 puan) tarafından

Bende bir düşük geçirdim. 5 haftalıktı ben gidince kalp atışlarını duyamamıştık:( bi hafta sonra lekelenmem oldu ilaç ve fitil verdiler. Leke hala devam ediyordu on gün sonra düşük yapmıştım ben :'( sonra kürtaj. Bence sen yine git belki geç kalmış sayılmazsın. İğne yada yatış yapılır

tarafından
Bilmediğimden soruyorum sen düşük naisl yaptın vd sonra neden kürtaj oldun.
(5,819 puan) tarafından
Ben uyurken yoğun kanamam olmuştu. Eşim uyandırdı beni her yerin kan olmuş diye:(( lavaboya gitmemle bebeğin düşmesi bir oldu:( iki üç parça et parçası gibi büyük kist düştü onlardan biri bebekti. Sonra acile gittim, kesenin etrafı kan toplamış sağlıklı bir gebelik değil dendi yani bebek gitmişti. Daha sonra kadın doğuma gittim kalan parçaları temizlemek için kürtaj oldum
tarafından
Kalannparca olabiliyormu. Yani herkeste.
(5,819 puan) tarafından
Oluyor bence. Korkulacak bir şey değil ama kürtaj. Hiç ama hiç hissetmedim bile ne ağrı ne sızı. Uyutarak istedim ben tabi. Canlı canlı ağrı oluyormuş
-Reklam-
0 oy
(823 puan) tarafından
Canım kanaman varsa git tabi neden illa randevu gününü bekliyecenki acilden giriş yap
tarafından
Dün gittim işte progestan verdi. Fitil gibi. Geçmese gel demedi. Poliklinik randevusu al dedi beş gün sonraya kalp için
(823 puan) tarafından
Ama canım gene kanaman varmış neden randevu vermek yerine yatış yapmadilarki Allah yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
3 cevap 75 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
3 cevap 161 göst.

413,140 soru

12,438,354 cevap

45,896 kullanıcı