+1 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (503 puan) tarafından
Biz köyde çalışıyoruz oturduğumuz yere arabayla yirmi dakika falan uzaklıkta ben arabasız gidersem iki otobüs bazen üç otobüs yapıyorum 

Normalde hafta içleri orda çalışıyorum akşam cocugumu kresten almaya geliyorum eşim 12 de geliyor pazar günü de çocuğumla evdeyim 

Bugün kalktım börek yaptım akşama gideyim işler sakinlesince çayla börek yapalım yorulmuslardir falan diye düşündüm 

Bu arada görümcem eşi ben eşim dordumuz birlikte iki dükkan ortagiz 

İşte eşimi aradım bana dediki zaten işte gorumcemi az sonra eve yollayacağım bizde 12 1 de gelecez gelme dedi 

Ya kırk yılın başı boş vakit bulmuşum işten güçten yatmak yerine kalkmisim börek yapmışım kalabalığız diye fazla fazla yapmışım sıcak sıcak çayla berbaer yiyelim diye dusunmusum insan hiç mi önemsemez emeği 

Soğuyunca güzel olmuyor şeytan diyor dağıt komşulara akşam kirsin yumurtasini yesin

3 Cevaplar

+3 oy
(3,933 puan) tarafından

Adam sen yorulma diye düşünmüştür belki:) yada zaten eve geleceklermiş gerek kalmamış gitmene. Alınganlık yapıyorsun bence 

(503 puan) tarafından
Görümcem gelicekmis oda bana değil kendi evine gidiyor zaten eşim gece gelecek bende geceye kadar duracaktim zaten onlarla birlikte donecektim
Canım sıkılıyor evde yanlız olmayı sevmiyorum
(3,933 puan) tarafından
Enişte orda olduğu için istememiş olabilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence sen çok yorulmussun akşa gelince ikram et
0 oy
(335 puan) tarafından
Böyle birini bidaha değil börek parmağımı oynatmam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 1,683 göst.
19 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Azra05 (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 697 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Su misali (89 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 369 göst.
1 Eylül 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,138 göst.
28 Ekim 2022 Aile kategorisinde Prenses 67 (679 puan) tarafından soruldu

404,337 soru

12,113,100 cevap

36,448 kullanıcı