0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (2,233 puan) tarafından
Ya öyle böyle değil doğduğundan bugüne kucakta geziyor kucakta gezdi yetmiyor Bir de saç kurutma makinesi ya da elektrikli süpürge falan seslenen anca susuyor yemin ederim burada uygulama da o seslerden var onlardan açıyorum artık takatim tükeniyor tek elimle yemek iş yapmaktan çok yoruldum bu arada 6 aylık hiç durmuyor sürekli ağlıyor kızartma falan hiçbir şey yapamıyorum üzerine sıçrayacak diye çünkü indirdiğim anda yanmış gibi Allah korusun ya da bir şey olmuş ki ağlıyor siz nasıl baş ettiniz ağlıyor bebek arabasında gezdiriyorum ağlıyor kanguru aldım ona da alıyor onun içine durmak istemiyor

7 Cevaplar

+1 oy
(1,948 puan) tarafından
Ne zaman ki yürüdü o zaman rahatladık canım:)
(1,541 puan) tarafından
Yürüyünce daha fena valla peşinden koştura koştura 48 kiloya düştüm
(1,948 puan) tarafından
Ahahha ama kucak isteği daha zordu bana göre:)
(2,233 puan) tarafından
Ay bilmiyorum canım ama inanki bı çocuğum daha var ve hiç inmiyor bu saat oldu katılarak ağlıyor bırakınca
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
Sling kangurular var bağlamalı daha rahat oluyor. Valla basedilcek bişey değil :D aynı durumu yaşıyoruz ne kızartması WC bile gidemiyorum şuan tek iyi olan şey oyun matı aldim yere serip üstüne koyuyorum darbe emici özelliği var düşse de bsy olmuyo  acil durumda oraya bırakıyorum 
(2,233 puan) tarafından
İnanki aldık binmedi geri iade ettik
0 oy
(261 puan) tarafından

6 aylık olduğunu okuyunca güldüm valla :D kız benim oğlan 5.5 yaşında hala kucak istiyor yani 7/ 24 olmasa da sıkışınca hemen kucak. Dişi çıkacaktır annesi bir derdi vardır bir tek senin kucağında kendini rahat hssediyodur. İş güç yapma sende bahanen var cocuk durmuyor de olsun bitsin bosver bacım bu günleri arıyoruz valla sonra . Büyüdükçe dertleri de büyüyor diyenleri anlamazdım ama gerçekten büyüdükçe zorlasiyolar. Şimdi keşke bebeklik günlerinin kıymetini bilseydim diyorum 

(1,192 puan) tarafından
Ben de tam tersini düşünüyorum bebeklik günleri ne zordu be diyorum. Şu an 3 yaşında, artık tanışıyoruz kendisiyle o bizi bilir biz onun huyunu suyunu biliriz kriz çıksa da halloluyor. Bebekken neydi öyle ya. Yemedi acaba neden yemedi, emmedi acaba neden, uyumadı ne yapalım of çok zor günlerdi
(261 puan) tarafından
Ama o zaman ki tek dertleri kucakta kalmaktı. Şimdi evet huylarını biliyoruz da aynı zamanda çocukları dis dünyaya da açmak zorunda kalıyoruz. Mesela geçen sene okula başlattım benim için en zor gündü onu orada bırakıp gelmek. Yani başka zorlukları oluyor. Inatlari ayrı.  Bi de bu son 2 aydır kardeşi doğacak diye mi bilmiyorum yaşından dolayı atak dönemi mi bilmiyorum ama ufak bir ergenlik yaşıyoruz. Ve gerçekten zorluyor. Küçükken tek derdimiz kilo alsın uyusun ağlamasındı. Şimdi yemeklerini yiyorlar ihtiyaçlarını kendileri karsiliyolar aglamiyolar belki ama şimdi de karakteri bozulmasın kötü bir insan olmasın bencil olmasın psikolojisi bozulmasın diye uğraşmak zorundayız. Doğruyu öğretmeye çalışırken o senin davranışlarını sergiliyor bu sefer kendi hareketlerine de çeki düzen vermek zorunda kalıyorsun.  Zor bacım valla gerçek anlamda cocuk büyütmek zor iş
(1,192 puan) tarafından
Aslında doğru diyorsunuz, bizimki daha okula başlamadığı için bana rahatladım gibi geliyor. Tespitler doğru. Sanırım en güzel yaşları 2 ile kreş yaşı aradı  :(
(2,233 puan) tarafından
Ya canım Allah canını sağ etsin
0 oy
(1,755 puan) tarafından
vallaha öyle yaa ,11 aylık oldu haala kucakta geziyor, babasında da durmuyor ya bugün deli etti beni ,bi anda görümcemle eşi geldiler çay falan içtik, eşimle eniştesi  acıkmışlar makarna istediler, hiç yaptırmadı kimsede de durmadı en son görümcem sen onla ilgilen ben yaparım dedi öyle sustu.
(2,233 puan) tarafından
Ay canm Allah hepinzin yardımcı olsun
0 oy
(13,461 puan) tarafından
Allah kolaylık versin benim Efede ayni 8 aylık oldu şükür süpürge sesiyle uyur 

Kucaktan inmiyor aynı anlattığın gibi 
(2,233 puan) tarafından
Ay canım çok zorlanıyorum sirinim diğeride durmazdi
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Bn. Bnm oglani canavar sanırdım . Sen anlatınca sakin geldi bana
(2,233 puan) tarafından
Ki yok sürekli ağlıyor durmuyor Kocagima.alinva susturucu vermiş gibi ssusuyir bir anda
(2,233 puan) tarafından
Herşey var ama kulkanmiyor
(5,328 puan) tarafından
Hmm zor işin.  Yürümeye başlayınca rahatlarsın idare et
(2,233 puan) tarafından
He ne yapalım şimdi canım Allah canını sağ etsin
(5,328 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,192 puan) tarafından
Eşiniz ya da siz ilişkilerinizde bağımlı mısınız? Genelde öyle ebeveynlerin çocuklarında kucak ihtiyacı bağımlılık derecesinde oluyormuş. Bir de oturma emekleme dönemi geliyor zaten, o zaman yeri daha çok keşfedecek ve kucak isteği azalacak. 
(2,233 puan) tarafından
Evet canım bagliyiz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde arifelif (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 168 göst.
25 Ağustos 2021 Moda kategorisinde balyanak (607 puan) tarafından soruldu