0 oy
76 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (208 puan) tarafından

Saçlarım çok dökülüyor ve seyreldi hangi serisi iyi gelir? Daha önceden ısırgan otlu olanını kullanıyordum ama maalesef ki üretimden kaldırılmış çok beğeniyordum oysa ki :(

3 Cevaplar

0 oy
(2,586 puan) tarafından
Şampuan yerine doğal sabunlar var onlardan denesene canm daha etkili oluyor ben bıttım almıştım aldığım kişi banyodan az önce saçlarına zeytinyağı sür banyoda bu sabunla güzelce yıka demişti gerçekten de saçlarım parlak ve dökülmesi yok denecek kadar azaldı. Birde değerlerine baktır vitamin eksikliğindende oluyor ben sabunu kullanırken değerlerime de baktırdım düşük çıktı vitamin kullandım birde 
-Reklam-
0 oy
(2,285 puan) tarafından
Canım daha dün bir video izledim bunun hakkında avon birçok ülkeden çekilme kararı aldı bazı ürünlerinde kanserojen maddeler bulundu ve bunla alakalı kanser olan insanlar tespit edilmiş 100 den fazla dava açılmış ve tazminat ödemişler bizim ülkemiz ve bir kaç ülkede satışı devam ediyor nedenini inan bilmiyorum ama bahsettiğiniz durumla alakalı bence bazı eczanelerde saç analizi yapılıypr analiz yaptırıp doğru şampuanla tanışın derim ve bence kan testi verip vitaminlerle alakalı bir durum olup olmadığını öğrenin eğer vitaminler de sıkıntı varsa ne kullabırsanız kullanın çözüm olmaz 
0 oy
(55 puan) tarafından
Bir markanın biberiyeli saç serumu ve biberiyeli şampuanı bana çok çok iyi geldi dökülmem durdu

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 587 göst.
26 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 563 göst.
16 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 266 göst.
6 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 25 göst.