0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (1,130 puan) tarafından
Kızlar gurbetteyim kimsem yok etrafımda iki bebem var biri 3bucuk biri bir buçuk çok ama çok yaramazlar bir dk kendi kendine oynamazlar oğlum susmuyor bunu yazarken bile tepemde kalk bı yerlere gidek yeminle 15 dk oldu içeri girmişim namaz kıldım biri mescidi biri esarbimi sekistiriyor eş desteği desen sıfır ben artık çocuklara vurmaya bağırmaya başladım artık psikolojim alt üst eden herhangi bı tedavi gör demeyin şehir seksen kilo metre uzak burdada gidecegim yer yok lütfen birşeyler diyin artık dua ediyorum biran önce öleyim diye bulaşıklar dezgahta daha kahvaltıdan belli ağzıma tek lokma sokmamisim lütfen dua edin iyi degiljm

7 Cevaplar

0 oy
(7,637 puan) tarafından
Rabbim yardımcı olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
vurma.canim vurursa. Herşey daha kötü olyr anlamazlar ki vurmayı zopa essege yakışır 

Bırak olduğu gibi kalsın herşey onların gönlü olsun hiç mi uyumuyirmar ozaman aç bir radio güzel bir müzik aç dinle yal güzelce oh mis 

Benimkiler duruyirmu saniyon sen bugu çok canımdan bezdim sanki ama çocuk bu uyuyacakalf elbet bende zaman bana kalacak şöyle 39 dk ne o bile fazla gece kalkarlar kuzucuklarim ne yapayım ki birgün bu zamanları ariyacagiz ama bulamayacagjz 
tarafından
Postuma bak sabah 5 akşam bu saate kadar kucaktan inmiyor
0 oy
(7,060 puan) tarafından
Yipranmissin tukenmissin. Bugünlerde geçer inşallah . Sabret .
0 oy
(10,204 puan) tarafından
Hepimizin başına geliyor bu tür şeyler Allah yardımcın olsun ama sen ne kadar hırcın agrasif olursan çocuklarına da yansır bu durum ve onlar da öyle olur..
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Kimseyi kınamamak lazım benim 1 tane oğlum 2 yaşına girecek diğer oğlum doğacak. Ben öğretmenim ve kimsenin çocuğuna sesimi bile yukseltmisligim yoktur. Bağıran ögretmenlere, çocuklara vuran ailelere kizmisimdir. Taaa ki kendi canavarım olana kadar. O kadar yaramaz ki çok zorlanıyorum bir iki kere sarstım kolundan tutup sonra oturup ağladım. 2.yi niye yaptım diye. Sonra öyle dusundum diye ağladım. Canım sen oğlunu devlet anaokuluna falan ver bari yarım gün. Seneye kesin gider okula rahat edersin biraz 
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Dilek kuzum.. ♥️

Bogulmussun yorulmussun öyle belli ki.

Benimkiler de 27 ay arayla doğdular.

2 tanesiyle deliriyorim bazen inan.

Yerlere atıyor kendini cildiriyo.

Ufak olan 3 yaş olfu büyük olan 5,5 oldu.

İnan hala evde bağır çağır kıyamet kopuyo.

Nefes aldirmiyolar biliyorum ama sakin kalmaya calis kuxum.

Çok zor biliyorum ama sakin kalmaya calis 
0 oy
(153 puan) tarafından
Tek başına çocuk büyütmek çok zor seni anlıyorum ve iki taneymis bide Allah kolaylık versin ama vurma bagirma sonra çok üzülürsün onların da senden başka kimsesi yok ve çocuk oldukları için enerjilerini atmaya senin ilgi ve sevgine ihtiyaçları var. Eşinle mutlaka konuş ve bı iş bölümü yapın. Ve terapi almak istersen online terapiler varmış bı bak istersen

İlgili bir soru bulunamadı

407,119 soru

12,219,155 cevap

36,811 kullanıcı

...