Canım benim ben 19 yaşında dogum yaptım . Ilk evlendigimiz zamanlar eşim çok kıskancti telefonda internetim bile yoktu araştıramazdım. Ama doğunca Rabbim öyle yardımcın oluyorki. Tıkır tıkır hepsini yapıyorsun. Ben bi emzirmekte çok zorlandım göğsüm yara oldu ama geçti. Şükürler olsun kızım 4 yaşında. Hatta bi kaç gün önce saçlarını örüyordum dedimki . İkra ben hep kızımın saçlarını örmeyi hayal ederdim çocukken hep kızım olsun isterdim dedim . Gözlerim doldu Herşey güzel olacak de herşey güzel olsun
Ah canim annelik öyle birsey ki karnindan çıktığı an yukleniyor otomatikman tabi ki cok zorlaniyorsun en basta o duzeni oturturken sonra hersey rayina oturuyo merak etme. Ben mesela ustunu degistiremiyodum. Ciplakken kucagima alamiyodum parmaklarim canini acitacak diye. Simdi havada karada degistiririm 1 ayda hersey oturuyor. Evine de bebegine de yetisiyorsun annelik bu yuzden kutsal bence. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Cnm ben 18 yaşında aldım oğlumu kucagima hiç birşey bilmiyordum ama çoğu şey içgüdüsel olarak oluyor öğreniliyor. Doğumdan sonra bir hafta annem kaldı arkasından ağladım gitme diye ama smdi aklıma gelince gülüyorum 2 gün demedi alıştım
1,499,567 soru
24,493,048 cevap
357,778 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın