+2 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nerdeyse bir hafta olacak sürekli geliyorlar öldürmekte istemiyorum nasıl giderler acaba 

13 Cevaplar

+1 oy
(7,944 puan) tarafından
Biraz tarçın dök canım kokusundan kaçıyorlar 
tarafından
Döktüm ama gitmemişler
-Reklam-
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Ben her şey denedim 

Limon sürdüm,tarçın,sirke 

Gitmedi,ben de toz karınca ilacı aldım sonra gelmedi  çok şükür 
tarafından
Yarın bende mi ilaç alsam
0 oy
(12,583 puan) tarafından
sirke, tarçın. geldikleri yeri bulursan orayı sirkeli bezle tıka
tarafından
Zor deliği bulmam dolabın altından çıkıyor gibiydi ordan kalabalık oluyorlardı tarçınla tuz döktüm
0 oy
tarafından
Soru başlığını görünce güldüm yürüyerek gider nasıl gideccem dedim ne alaka ise hdjdjdjdjfjj
tarafından
Mantıken öyle ama üzgünüm yürüyerek ev turu yapıyorlar uçmak gibi yetenekleri yok :)
0 oy
(883 puan) tarafından
Tarçın, salatalık kabuğu, bayer'in bir ilacını ve sirke denedim. Karbonat pudra şekeri ve tuz karışımı denedim. Tarçına yaklaşmadılar evet, ama yollarını değiştirip devam ettiler. O ilaç da iki üç gün çok iyi sonra yine geldiler. Kızım emekliyor diye başka ilaç da deneyemiyorum. Artık kışın gelmesini bekliyorum... 
tarafından
Bunlarda öyle yapmış yolunu değiştirmişler
0 oy
(42 puan) tarafından
Gitmiyorlar ablamın evinde çok var kaç senedir çoğala cogala ablamın nüfusuna geçtiler 
tarafından
Bize yeni geldi bir hafta falan ancak oldu ama bu misafirlik uzadı
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Öldürmeden bende neler neler denedim duyacağın her şeyi ama azalmak herine çoğaldılar hele.birgun bulaşık makinesi içine sıvanınca çıldırdım kaça kaça gidip eczaneden bir fıs fıs aldım ertesi güne hiç yoktu hâlâ da gelmediler 
tarafından
Bende mi alsam yaa çok pis mutfağa gitmek bile istemiyorum
0 oy
(9,677 puan) tarafından
K-otrihne al eczaneden cıktıkları yerlere sık geçer
tarafından
Akşam üstü bi gidim bakim eczaneye
0 oy
(587 puan) tarafından
Karıncaların çıktığı delikleri kapatabilirsin giderler
tarafından
Dolabın altından gidiyorlar
0 oy
tarafından
Onu dök bunu koy yağa yatır çamura batır diyenlere inanma canım doğal yöntemlerle gitmiyor. Evet temiz ****** ama yemeklerin icine kadar girip kolumuzda bacağımizda gezmeye başladıysa Allah günah yazmasın da ilaç kullanirim ki kullandım. Daha bugüne kadar evimde hiç karınca böcek vs görmemiştim. Doğumdan geldiğim gün evi karınca basmış mutfak tezgahım oluk oluk karınca kayniyodu. Ne yaptıysam gitmedi zarar vermek istemedim doğal seuler denedim temizdi de evim ama gitmedi Eşim yönetici, binayı ilacliyodu. Herkese şişeyle ilaç verildi lavabolara dökülsün diye. Karıncaların n geldiği yeri tespit ettik. Dışardaki duvara kadar çatlakların içine dışına heryerine ilaçtan döktüm. Sıfır karınca şimdi. Kurtuldum 
(744 puan) tarafından
Doğru diyorsun geziyor bende dün gece ısırdı bide fena yaktı heryer deler bizde aldık öldürmeyen karınca ilacı hafifledi bereket
tarafından
O kadar değil yerde geziyor bunlar acaba ev mi pis dedim bi kendimden şüphelendim halıları bile kaldırdım süpürdüm sildim öğlen yine aynı olmuş
(744 puan) tarafından
Canım şimdi yere indiler yine bizi ısırıyorlar mesala 2 kere desen kara böcek büyük öldüremedik kaçtı korktum ya
tarafından
Bunlar hiç ısırması öyle geziyorlar
0 oy
(3,665 puan) tarafından
Kireç tozu dök canım 
tarafından
Nerden bulabilirim ki
0 oy
(3,603 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bende her şeyi denedim gitmiyorlar detan diye bir ilaç var onu aldım evde bütün kiyti köşedeki deliklere sıktım bir daha gelmediler şükür  bak siyah şeylerin hepsi karınca 

(3,603 puan) tarafından
Git al bacım tek çözüm o valla
tarafından
Yorumun için teşekkür ederim
(3,603 puan) tarafından
Kız sen benim karıncaları gör dur bak resim atacam bide uçuyor bunlar yukarı bakarsın vallahi ben kurtulduguma şükrediyorum
tarafından
Bismillah bu ne bunun 100 de 3 ü kadar ancak vardır bizim evde ama gittiler hiç yok tarçın tuz döktüydüm akşam önce yol değiştirdiler sonra gittiler
(3,603 puan) tarafından
İşte bir gün supurmemis halim canım bu
0 oy
(288 puan) tarafından
Benim evimde çok vardı heryerde ekmeklerin içinde seker kavanozunda yemeklerimde bile cikiyodu tuz döktüm cekmeceye 1 paket kocaman 1 ay öyle durdu dahada yok 4 senedir 
tarafından
O kadar dağılmadı bunlar ay çok pis yaa

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 82 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
29 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Kilo alamayan biri (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Derimom (11 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,616 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...