0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (390 puan) tarafından
Kızlar oğlum 2,5 yaşında yarın tuvalet eğitimine başlıyoruz inşallah. Ama şuan yemek yapayım yarına hazır olsun istiyorum . Ne yapabilirim sizce . İki oğlum var 2,5 ve 5,5 yaşlarında yarın yiyecekleri yemekler neler olmali sizce en pratiginden :)

4 Cevaplar

0 oy
(14,756 puan) tarafından
yemekle tuvalet egitimini anlayamadim 
(390 puan) tarafından
Tuvalet eğitimi sırasında her yer çiş olacak ben bir yandan yerleri sileceğim, sürekli takip etmem gerekecek , bir yandan kıyafet derdim olacak. Gün içerisinde aç kalacak değiller ya hem yemekle uğraşmayım hazır yemeğim olsun akşama . Hemde çocukların seveceği birseyler yesinler ki tuvalet eğitimi sırasında yemek düzeni de bozuluyor büyükte öyle olmuştu bnm
(390 puan) tarafından
Sadece tuvalete odaklanayim öğlen ne yiyecekler akşam ne yiyecekler diye düşünmeyim
-Reklam-
0 oy
(5,428 puan) tarafından
Yani sizin cocuklariniz en cok ne seviyolarsa onlari yapin :) 

Ben olsam sulu kofte ya da etli pirinc pilavi yapardim. Yanina da yogurt falan. 
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Kız ne alaka gün boyu mu yemek yapiysn sanki..

Çıkar bezini ya Allah bismillah de Allah'ım kolay et de başla..
0 oy
(266 puan) tarafından
Temmuz da ay takvimine göre başladım ben yarım günde öğrendi sana da tavsiye ederim. Bende sen gibi strese girmiştim her yer çiş olacak nasıl yapicam diye korktuğum gibi olmadı çok şükür. Gözünde büyütme ve kararlı olduğunu kendine dillendir bitecek bez meselesi diyerek gaza getir kendini. Gece ve gündüzü aynı anda bitir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
10 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 223 göst.
8 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 551 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Emirhann (92 puan) tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,125 cevap

36,811 kullanıcı

...