0 oy
201 göst.
Aile kategorisinde (35 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bnm kızım 4 aylık oldu ve parmağını çok emiyor emzik almıyor geceleri bile ağzında parmağı çıkarmiyr bnmde içim rahat değil sanki aç yada çok emiyor açlığını unutuyor ne bileyim tuaf ya normal mı lütfen içimi rahat edin
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

0 oy
(14,491 puan) tarafından

:)

Bilgim yok fikrim de çok sevimli olur o halı geldi gözümün önüne..

Allah bağışlasın inşallah ♥️ 

(35 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,820 puan) tarafından
Benim bebeğim 6 ayını bitimek üzere hala daha emiyor canım 
(35 puan) tarafından
Geceleri emiyor mu
(1,820 puan) tarafından
Tabi canım gece 100 kez kalkıyor emiyor ağlıyor
(35 puan) tarafından
Ama hiç çıkarmiyor ağzında bnmki
0 oy
tarafından
Yeğenim 5 yaşına kadar parmak emdi açlıktan olduğunu sanmıyorum alışkanlık bence 
(35 puan) tarafından
Vijdanm rahat değil
0 oy
tarafından
Gayet normal diş çıkarma evresine girdi 1 2 aya patlatir 
(35 puan) tarafından
Anladım inşallah
0 oy
(8,355 puan) tarafından
Gazlı bir bebekse rahatlamak için emiyor olabilir kızımda emdi bı sure gazli kolikti
(35 puan) tarafından
Gazlı evet
0 oy
(516 puan) tarafından

Kızım 2 buçuk yaşında ve hala parmağını emiyor :). Ultrason fotoğrafında bile bile parmak emiyordu. Tek tesellim sadece çok acıktığında ve uyku geçişlerinde emiyor. Tüm gün öyle değil. Ve emzik hiç kabul etmedi. Parmak emmesini bıraksın diye bir şey yapmadım henüz. Kardeşi oldu, ev taşıdık vs fazla değişiklik oldu. Bıraktırırsam zorlanır diye düşündüm. 

(35 puan) tarafından
Evet geceleri uyku saatlerinde hep emiyor kendini uyutuyor sanki bazen
(516 puan) tarafından
Kızım da o şekilde yapıyor. Bebeğiniz aç olsa ağlar bence. Parmak emmesi, emme ihtiyacı okduğundan. Henüz ufak olduğu için diş de çıkarıyor olabilir. Diş etleri kaşınıyordur. Kilo alımı normalse korkmayın.
(35 puan) tarafından
Kilosu normal şükür anladım öyledir inşallah
0 oy
(869 puan) tarafından
Canım ben doktorumuza sormuştum, hep aynı parmağı emmediği sürece 2 yaşına kadar normal demişti. 
(35 puan) tarafından
Hep aynı parmağı emiyor
(869 puan) tarafından
Canım sen bı kere başka bir parmağı götür ağzına öyle de bir dene, o parmak daha rahat geliyor olabilir
(35 puan) tarafından
Denicem yarın bklm ne yapck
0 oy
(14 puan) tarafından
Emzik ver hayatim. Demekki clcugun emme refleksi var ve emerek rahatlıyor. Alışkanlik ve huy yapar. Kuzenim 25 yasj da hala stresli oldugunda parmak emiylr farknetmeden uyurken. Ortodontik bir emzik al ve 9 aylikken falan biraktir. Yazik cocugunda hosuna gider.
(35 puan) tarafından
Veriyorum emzik almıyor sütümü damlatıp üstüne verdm kaç kere midesini bulandırıyor
(14 puan) tarafından
Zorla birtanem. Midesinin bulanmasi seni üzüyordur ama alışıyorlar. Emziriyorsan hemen agzindan gogsunu cekerken hemen emzigi tak ve bastir. Emzigin uygun boyutlarda olmasi da onemli. 9 aya kadar oioi ikili emzikler cok rahat emiyor bebekler ve yumuşak. Tavsiye ederim.
(35 puan) tarafından
Öylese demicem bakalım
0 oy
(206 puan) tarafından
Dis diyenler olacak ama alakası bile yok canım. Tükürük bezleri gelişiyor ve ellerini tanımaya başlıyor. Ellerini tanıdığı içinse ilk işi tadına bakmak. Benim kızımda 5 aylık 6ya gircek ayni durumdayız. Kundak yapıyorum alamıyor ağzına.❤️
(35 puan) tarafından
Çok sıcak nasl kundak yapıyrsnz
(206 puan) tarafından
Muslin örtü ile
(35 puan) tarafından
Bnmde var sıcak bide kollarını çıkarıyr
(206 puan) tarafından
Kundak güzel yaparsan çıkaramaz gevşek yapıyorsundur. Yarım kundak yapıyorum bu arada.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 142 göst.
0 oy
8 cevap 485 göst.
+1 oy
16 cevap 163 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 1111 (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (3,243 puan) tarafından soruldu

407,120 soru