+1 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde (17,436 puan) tarafından
Saat 5.50 ydi sanırım uyandığımda. Uyanır uyanmaz eşimin kamuflajini ütüledim. O ara bebem uyandı. Bu aralar hasta 1 saat boyunca ağladı. Biraz kendine geldi güldü oynadı o ara eşime kahvaltı hazırladım. Sonra baktım oğlan ablasıyla oynuyor fırsattan istifade koltuk odasını sildim şark odasının örtüsünü serdim minderleri yastıkları falan düzelttim. Şimdi oğlanı uyutmaya çalışıyorum. O uyurken bütün işlerimi bitirip rahat kafayla kahvaltı yapmayı düşünüyorum. 

11 Cevaplar

0 oy
(5,302 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap
Saat 6da uyandım eşim ise gitti çamaşırları topladım dün dip köşe iş yaptım tam bugün rahattım diyecektim akşam eşim dunurleri çağıralım akşama bir ton misafirim var arkadaşlar menumun az olduğunu dediler ne yapabilirim diye düşünüyorum 
tarafından
Kalabalık menülerde her zaman fırında patates tavuk çok pratik zaten yanına nohut yapicakmisisn birde tavuk patates at bol bir salata karpuz kavun yeter
Borek yapabilirsen borek olur belki çocuklar yer
(5,302 puan) tarafından
Küçük çocuk benim var gelenlerin küçükleri yok aslında biz gelin tarafından daha cokuz:)))
tarafından
-Reklam-
0 oy
(5,477 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Ailemi arıyorum gece bı kaza gördük yanasamadik geçti saat ailemide arayamadim şimdi aradım açan yok erkek kardeşimi arıyorum oda acmiuo stres oldum 
(5,477 puan) tarafından
İşe gidiyor 8 de annem gilde erken uyaniyo ondan sanirim
(5,302 puan) tarafından
Bişey yokturrr Allah'ın izni ile
(10,443 puan) tarafından
Haber aldın mı kuzum
(5,477 puan) tarafından
Yok canım kardesimim teli kapalı annem gil bahçeye gidebiliyo. Kuzeni aricam ama uyuyordum diye az zaman geçmesini bekliyorum bı yandanda köyü arayıp duruyorum
(5,477 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(2,368 puan) tarafından
7 buçuga doğru uyandı kızım. Normlade adeti değildir bu saatlerde uyanmak ama bazen yapıyor. Normalde 9 buçuk gibi uyanır. Ama dayanamadı tekrar uyuyacak şimdi gözler gidiyor :) ben de hemen hooop kıvrılırım :D
0 oy
tarafından

image

saat 6 buçukta galibaa yuhum geliyorrr allahtan isim yok 
(17,436 puan) tarafından
Şükür ben şimdi bitirdim işimi. Sadece WC lavabo yıkayacam kahvaltidam çıkan bulaşıkları yıkayacam o kadar
0 oy
(313 puan) tarafından
4.30 da gün aydı bize o saaten uyandı şimdi hala uykuya direniyor
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Sinirden ölüyorum. Bütün gece kaşıntı tuttu uyuyamadım. O da yetmez gibi kızım 5ten sonra kolumu oynadı durdu o oynadıkça daha çok kaşındı. Ateş küpüyüm. Beynim zonkluyor. 
(17,436 puan) tarafından
Kaşıntı niye kız **** falan mı oldun yoksa
(2,939 puan) tarafından
Yok. Alerjim var ilaç yok. Yeniden başlamam lazım sanırım da.
0 oy
(742 puan) tarafından
Ah Bacıı ahhh sen anlatırken ben yoruldum. Ben de gece geç yatmama rağmen 4 te kızım uyandı. Bu aralar nedendir bilmiyorum anne anne deyip ağlayarak yanıma geliyor. Babasıyla yatıyor normalde. Hamileyim aşırı ağrım var. Hiçbir iş yapmadım valla 
0 oy
tarafından
Saat 6 da kalktık her zaman ki gibi çamaşır yıkadık astık buzdolabını içini temizledim yerleştirdim kahvaltı yaptık birazdan da kızımı uyutacam
(17,436 puan) tarafından
Maşallah sende bayağı iş yapmışsın..bende şimdi işimi bitirdim az soluklanip kahvaltı hazırlayacam
0 oy
(198 puan) tarafından
Saat 7 de uyandık bazen 6da uyanıyor oğlum ben hala erken uyanmalara alışamadım 8 aydir☺️
(17,436 puan) tarafından
Ben alıştım malesef onlar uyanmasa bile uyanıyorum artık
0 oy
(3,838 puan) tarafından
İki gündür hastayım ev almış başını gidiyor kızım sabah 7 de kalkmış anne kalk artık sabah oldu diye uyandık ama hayla Halim yok daha kalkıp evi temizlemek lazım 

Minigide geçmiş olsun 
(17,436 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım..bu aralar herkes hasta hava yavaş yavaş dönmeye başladı..
(3,838 puan) tarafından
Ben hava değişimi yaptım şehir değişti hava çarptı galiba
0 oy
(14,898 puan) tarafından
dun 6 da kalkti sipa bugun 7 daha uyumadi bende kahvalti hazirladim ablasiyla yiyoruz sonra da hastaneye gidecegiz ( sipa dedigim 27 gunluk ) 
(17,436 puan) tarafından
Maşallah 27 günlük oldu mu bile. Zaman ne hemen geçiyor ya. Benim sıpa da 9 gün sonra 1 yaşına girecek :)
(14,898 puan) tarafından
oldu oldu teyzesi cok sukur
masAllah seninki buyumus

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 198 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Emine S (17,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 416 göst.