0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (543 puan) tarafından
Kızlar kazan temizleme yaptım.lastik kısmına baktım kararma vs yok.cocuklardan dolayı kapağını kapalı tutuyodum ,ondan dolayıdır diyodum ama açık kaç gundur hala öyle anlamadım bilen varmı sizdede bu durum oldumu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha önce sıcak havada kapağı kapalıyken bi iki gün boyunca içinde ıslak çamaşır kaldıysa ve o çamaşırlar koktuysa makine de otomatik olarak kokmaya başlıyo. 
(543 puan) tarafından
Islak çamaşır değilde kapalı kaliyodu ,1 yaşında ki oğlum kafayı makineye takmış ugrasiyo oyuzden kpatmak zorunda kalıyodum
-Reklam-
0 oy
(3,827 puan) tarafından
Geçenlerde birine tamirciye gösterin yazmışlardı ben de göstereceğim aynı şekilde her şeyi yaptım kokuyor çamaşır falan da beklememişti
0 oy
(13,434 puan) tarafından
makine temizleyicileri var ya ondan al onu kullan bir de
0 oy
(1,766 puan) tarafından
Valla 1 yıldır aynı sorun var bende de benimki çamaşırlarımıda leş gibi kokutuyor sanki lağım suyuyla yıkanmış gibi çıkıyor çamaşırlar makineden 3 defa servis çagırdım baktılar bisey yok diyip gittiler kazandı temizligi yaptım karbonat sirke limon koyup çalıştırdım calgon koyuyorum yıkıyorum makinenin lastik kenarları deterjanlık alt bölmedeki suyunu boşaltıyorum yok yok yok yine aynı en son gelen servis dedıkı fabrikadan mühendis isteyin o baksın dedi ve gittiler bıktım artık valla harcadığım deterjana yumuşatıcıya acıyorum
(543 puan) tarafından
Kız tatile gittim bı geldim ev nasıl kokuyor boğucu
(1,766 puan) tarafından
Giderlerle alakalı olabilir
0 oy
tarafından
Karbonatı yarım limonun üstüne serp, tamburu fırçala onla sonra at içine 90 derecede çalıştır.
(543 puan) tarafından
Limonla berabermi atayım canim
tarafından
Evet evet tamburun içine

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 270 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 551 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mucizelerim... (4,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 172 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nnnnnn (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu

411,073 soru

12,373,521 cevap

42,626 kullanıcı

Kategoriler

...