0 oy
72 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (333 puan) tarafından
Merhaba kizlar 2ci Sezeryan oldum şuan çok cok şükür nazar değmesin emzirmeye çalışıyorum sütümde geliyor ama pompalinca toplam 1/2ye kâdar geliyor bol bol su tüketiyorum ceviz hurma yulaf pekmez anne çayı bestlak damla ve bol bol emziyorum ama sütüm yetiyormu ? Nasıl emin olabilirim kizlar aksma kadar 3defa kakasını yapıyor ama sanki ishal gibi ve ciş sayısı az 2/3 defa fişi yapıyor 2haftada sizde ne kadar gelmişti şimdi saçma gelebilir sizce ama Allah'a nasıl dua ederim sütüm bol olsun diye ben hep diyorum Allah'ım şu sütte bereket ver ilkimi emziremedim bari bunu emzirim

2 Cevaplar

+1 oy
(5,283 puan) tarafından
Bol su tüketimi çok önemli zaten. Sütlaç,tahin pekmezde süt yapar onun haricinde, bebeğini emzirdikten sonra mutlaka sütünü sağ. Göğüsleri boşalt ki süt üretsin. Sütünü sağdigin zaman yağ ile masaj yap göğüslerine önceden 
(333 puan) tarafından
Evet sagiyorun ama günde  1 kere şuan emziriyorum masaj yapıp denicem
-Reklam-
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Bence sütün yetiyo canim stres yapma. Bez sayısı iyi geldi bana. Suan bagirsak sistemi tam düzelmedigi ilkel sistemde oldugu icin kaka çiş çok takilma. Bunların yaninda anason icebilirsin bide bana onun kadar iyi gelen bişey olmamıştı. Cok gecmis olsun sağlıcakla büyüt 
(333 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattin Allah bin kere razı olsun senden
(4,431 puan) tarafından
Oyy senden de razı olsun güzel anne :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde meltemismetcan (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 219 göst.
19 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysn adnr (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde BekleyenAnnesi (857 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.

411,511 soru

12,388,036 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...