0 oy
768 göst.
Diğer kategorisinde (1,094 puan) tarafından

Kızlar merhaba öncelikle..Ben eltimle yaşıyordum ve çok şükür ikimize de ev alındı ayrıldık ..smdi herseyimi sıfırdan alıyorum ..Ama sade bı yatak odası takımı düşünüyorum ..Sizce hangisi daha şık..eşim beğen trendyoldan alırız dedi ..daha buralara bakmadım ama trendyoldan bunları beğendim sizce nasıllar ? 

image

image

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 cisi çok güzel yaa eşimle brlkte böyle şeylere bakyrz alacaz çok hos
(1,094 puan) tarafından
Bencede sadelik her zaman güzel cnm
-Reklam-
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Birinci güzel gözüküyor ama yanlış hatırlamıyorsam bunlar bazili olmadigi için zmnla kırılma ihtimalleri varmış biri bana öyle demişti bende almaktan vazgeçmiştim iyice araştır ona göre al
(1,094 puan) tarafından
Tm CNmm bende bazasiz oldugunu sonradan. Gördüm  saol
(2,013 puan) tarafından
Rica ederim bende kızıma bakmıştım geçen yıl daha uygundu tabi sonra yorumlarda da gördüm kullanışlı deegil diye bir kaç yerde de araştırdım ömürlük değilmiş zmnla çökme kırılma oluyormuş alırsan en iyisi baza olandan al altına kıyafet falanda koyarsın vede ömürlük buyunce de kullanır tabi benm dusuncem yinede siz bilirsiniz))
0 oy
(14 puan) tarafından
cnm bjnlar cok kalitesiz uzun omürlüdegil cünkü bjnlar sunta aniden kırılabilir Mobilyacilara bakip ful mdf  al fiyatindan bile kalitesiz oldugu belli cnm alicaksan uzun omürlü al
(1,094 puan) tarafından
Haklısın vala ..tamam cnm teşekürler
0 oy
(1,413 puan) tarafından
İkisinin de modeli güzel ama materyali suntalam en fazla 5 yıl kullanırsın sonra çöp olur. Siteye girip baktım çünkü. En iyisi bu modellerde MDF yaptır derim o ömürlük oluyor. 
(1,094 puan) tarafından
Haklısın vala cnm saol
0 oy
(354 puan) tarafından
Canım bunlar bazasiz kullanabilecek misin
(1,094 puan) tarafından
Kız bende sonradan farkettim ya kullanmam sanirim
(354 puan) tarafından
Yani o dikkatimi çekti direk baza bence kurtarıcı hemde Trendyol da sağlam gelir mi bilmiyorum
0 oy
(462 puan) tarafından
İkiside güzel model ama sanırım dolaplardan dolayı genç odası tarzıni yansıtmış gibi canm bana öyle geldi 
(1,094 puan) tarafından
Kız bizde genciz ayol :)) şaka şaka tarz hoşuma gitti ya sade ua
0 oy
(4,513 puan) tarafından
Dolaplar aynı zaten kulpları farklı bi 2 takımda yatak daha büyük gibi duruyor ve daha şık görünüyor
(4,513 puan) tarafından
1. Takım genç kız odası gibi duruyor birde :)
(1,094 puan) tarafından
Ay vala kafam çok karıştı ya
0 oy
(3,632 puan) tarafından
Canım daha önce  trendyol'da çalışan biri olarak söyleyeyim mobilyayı trendyol'da alma çünkü iyi çıkmıyor hemen kırılıyor eksik gelebiliyor 
(1,094 puan) tarafından
Hadi ya ay tm cnm çok saol
(3,632 puan) tarafından
Ne demek canım git mağazadan bak canım

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 587 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 160 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
16 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde BURSALI& (1,431 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 736 göst.
13 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde teleTubiii (1,881 puan) tarafından soruldu

409,997 soru

12,327,082 cevap

39,122 kullanıcı

Kategoriler

...