0 oy
521 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (30 puan) tarafından
Hamileyken de doğduğundan beri de anne desin bana anne diyecek diyor babaannesin babaanne dicek diyorum ne babaannesi öyle demiyecek anne dicek diyor cidden sinirlerim bozuk ya bi dur büyüsün konuşsun nedir yani bu onlara gidince bile bırakmıyor kızıma bakiyim sürekli benden alır ayağına alır sallar 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sık totonu kendin yap o zaman de sende .... 
(30 puan) tarafından
Ya 4 yaşında çocuğu var daha
tarafından
Tamam işte demek ki hala yapabilir yapsın yeniden... Dengesi insana tahammülüm hiç yok..
(30 puan) tarafından
Vallai ben de bu kadar çok sinirleniyorum ki bilerek yapıyor Sanki
(1,143 puan) tarafından
Sanki değil bilerek yapıyor bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büyük anne desin istersen yada ebe sorun etme ya sen dedittirmedikyen sonra kimse dettiremez annesi kim demiş sensin bunu kimse değiştiremez boş konuşuyor 
(30 puan) tarafından
İnşallah demez
tarafından
Sen istemezsen demez
(30 puan) tarafından
Hiç istemem hemde kim istesin Allah aşkına kendisinden başka birine anne demesini
tarafından
Demez ozaman canım endişe etme
0 oy
(1,160 puan) tarafından
kendisi de doğursun bi tane çok hevesi varsa...

doğurmak için geç kaldıysa yurttan koruyucu aile olsun aldığı çocuk anne der...

yani saçmalamasınlar artık ya... çocuğun bi annesi vardır bu kadar da rol çalmak kıskançlık olmaz... daha olmuyorsa psikoloğa yönlendirin
(30 puan) tarafından
Cidden psikolojisi bozulmuş 4 yaşında bi de oğlu var hala kalkmış kıskançlık yapıyor
(1,160 puan) tarafından
senin oğlun da bana anne diyecek bundan sonra hodri meydan de ;) al onun oğlunu götür kendi evine benimkine abi olur güzel güzel oynarlar hem sen yaşlandın biraz kafanı dinle de.. biraz da o delirsin
(30 puan) tarafından
Ay çok yaşa sen ya çok güzel konuştun tekrar öyle söylese bunu söylerim hiç aklıma gelmedi cidden ben tartışmayı bilmiyorum ya
(1,160 puan) tarafından
bilerek sıkıştırıyordur o seni.. hiç takma sinirlenme sen onu sıkıştır. hazır koz da var elinde mis gibi çocuk büyümüş de. sevimlidir de o tam sevilmelik yaşı ben olsam çalardım valla çocuğunu. seninkine de iyi gelir cidden. oynasınlar birlikte abi kardeş gibi.
0 oy
(18,152 puan) tarafından
Bir çocuk annesinden başkasına asal anne demez canım istediği kadar konuşsun
(30 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Aaaaaaaaaaaaaaa! Valla insanı deli edecekler. Git tedavi ol ya bu kıskançlık normal değil.

Kayınbabana de ki "Kaynanam çocuk istiyormuş anne olmak istiyormuş artık sorumluluk sende."
(30 puan) tarafından
4 yaşında küçük oğlu var hala neyin peşinde
tarafından
Sen de o çocuğa kendine anne dedirt bakalım onun ve herkesin gözü önünde, azıcık intikam al ya lohusa kadınsın sen kendi hakkına sen de girmemelisin
0 oy
(11,616 puan) tarafından
Yetmedi mi doğurdukların herkes kendi doğurduğuna sahip çıksın de 
(30 puan) tarafından
Yetmemek değil paylaşamıyor ya oğlunu şimdi oğlunun kızı oldu onu da paylaşamıyor
0 oy
(2,044 puan) tarafından
Benim kaynanam da görumcemin kızı annem diyormuş ona diye baktım benim oğlum doğmuş sürekli annem diyor bebeğime. Kadına nasıl bir bakış attıysam babaannem dedi düzeltti bir daha annem demedi. Bu nasıl bir hadsizlik. Nefret ediyorum böyle anlayışsız cahil insanlardan.
(30 puan) tarafından
Bende öyle hiç haz etmem ağzımdan kötü bi şey çıkacak diye zor tutuyorum kendimi
0 oy
(979 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah, çok çirkin özür dilerim ama, oğlunun çocuğuna anne dedirtmek onu ne yapar farkında mı? Üçü dışarı çıksalar çocuk babasına baba babaanneye anne diyince bu nasıl bir ilişki olmuş olacak. Oğlunun şeyini mi kıskanıyor bu ne biçim şey ya. Yanlışlıkla söyler o ayrı da bu kadar diretmek hiç sağlıklı değil 
(30 puan) tarafından
Eşim anneci ana kuzusu bi şey söylenmiyor ki eşime
(979 puan) tarafından
Ya ben olsam eşime de posta koyardım. Ama sizin dinamiğinizi bilmiyorum burada seni gazlamak da istemem. Ama birgün kaynanana çok fena patlayacaksın ondan eminim sabrın sonu her zaman selamet olmuyor
(30 puan) tarafından
Valla bende öyle hissediyorum sabrediyorum çok
(979 puan) tarafından
Çok geçmeden patla ki lohusalığa falan bağlayabilesin. O stres sana da bebeğine de zarar
(30 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
tarafından
Sende de he anne der 
0 oy
(134 puan) tarafından
Ay bir gün delir sende şok olsun ters çıkışıver çok sinir olurum böyle hadbilmez insanlara tersle bir gün bak nasıl susuyor 
0 oy
tarafından

değişik insanların varoldugunu burda görüyorum. Niye anne diyecekmis tövbe yarabbim :D

(30 puan) tarafından
Ay ne bileyim ya değişik insanlar beni buluyor şansıma
0 oy
(702 puan) tarafından
Çok meraklıysa kendi doğursun Bi tane 
0 oy
(13,656 puan) tarafından
yani valla anlamıyorum ben sizi yani srnin gibi olanları. o çocuk senin. veremiyor musunuz cevabı? arkadaşın dediği gibi çok istiyorsa kendi doğursun. 
0 oy
tarafından
Sen dogur de sussun manyakmi ne bu babanelerde iyice kafayı yefi gelinlere kıskancliktan ne halt edeceğini sasıriryorlar allah size sabır versin 
0 oy
(913 puan) tarafından
Sakın öyle bir şeye izin verme benim babannem de yengeme öyle yapmış çocuklar annesine anne diyemiyordu yanında korkusuna gi gi diyordu burda seni saymamak var herkes yerini bilsin iyi niyet yok bence benim sözüm geçer yapıyor 
0 oy
(698 puan) tarafından
Büyük tepkiler verin.  Kafayimi sıyırdı bu kadin ya ne annesi
0 oy
(4,122 puan) tarafından
Abow annemm annecim diyen seven kaynanalar okudum da bana anne diyecek diyen kaynanaya da ilk defa denk geldim. Çok özeniyorsan bi tane daha doğur de hey allahım. 
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin inşallah   
0 oy
(1,143 puan) tarafından
 Yok artık benim bile sinirim bozuldu babaannesi diye diye sinir krizine sok bence herkes kim olduğunu bilsin
0 oy
(890 puan) tarafından
Gitme kucağına bu kadar verme sert bir dille söyle gerekirse kavga çıkar. 9ay ben taşıdım ben doğurdum benim çocuğum niye sana anne desin de. Bu kaynanalar bazen gerçekten deliriyor kıskançlıktan çok istiyorsa gitsin bir daha doğursun 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 221 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 381 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 744 göst.
22 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mlknkrc (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 506 göst.

411,676 soru

12,393,010 cevap

43,968 kullanıcı

Kategoriler

...