0 oy
532 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (30 puan) tarafından
Hamileyken de doğduğundan beri de anne desin bana anne diyecek diyor babaannesin babaanne dicek diyorum ne babaannesi öyle demiyecek anne dicek diyor cidden sinirlerim bozuk ya bi dur büyüsün konuşsun nedir yani bu onlara gidince bile bırakmıyor kızıma bakiyim sürekli benden alır ayağına alır sallar 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence umursama hiç seni sinir etmeye de çalışıyor belliki evlat senin evladin sana anne diyecek sana bağlı olacak merak etme sen evldini yanından hiç ayırma yeterki
(30 puan) tarafından
Ay ayırır mıyım hiç yaa ona güvenip tekte bırakmam cocuğumu ona
tarafından
Aynn bak işte o yuzdn istediği kadar zirlasin emin ol o kadın böyle yapmaya devam etsin bebek ondan zaten kaçar biraz daha büyüsün senin yanından ayrılmaz bile gönlünü ferah tut sen senin bebeğinla kan bağın var senden kopmaz
-Reklam-
0 oy
(3,921 puan) tarafından
Sadece sinir bozmak için demiştir canım zaten sen nasıl alistirirsan öyle gider boşver takma 
(30 puan) tarafından
Bende öyle diyorum da bakalım inşallah
(3,921 puan) tarafından
Valla öyle tatlım çocuk nasıl alisirsa öyle gidiyor sende nene diye alıştır nene desin
0 oy
(1,998 puan) tarafından
Öyle deme kaunanamda ole  diyordu yok devenin nalı diyecek dedim..ne münasebet canım 
(30 puan) tarafından
İyi demişsiniz
0 oy
(120 puan) tarafından
Ablamın kaynanası da böyleydi. Önce kendine anne falan dedirtmeye çalıştı. Sonra ablam kaynanasını kızını emzirirken yakaladı. Büyük tartıştılar bir daha görmeyeceğim falan diye. Aman diyeyim sınırlarını iyi çiz sen
0 oy
(232 puan) tarafından

Pesss yuhh artık yanee:O

0 oy
(18,756 puan) tarafından
Yerinde olsam sessiz kalırdım çocuğa da nene demeyi öğretirdim kaynanan mort :)
(30 puan) tarafından
Valla patlayacağım bi gün
0 oy
tarafından
Benimkide böyleydi bu benim diyip duruyodu bigun haddini bil yoksa bidaha göremezsin demiştim şükür ayıldı
(30 puan) tarafından
Bu da öyle diyor
tarafından
Az dik dur bu senin çocuğun en değerli varligin Kır ama kırılma ☺
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Oğlunun koynuna o girseymis o zaman nefret ediyorum boyle ge.rizekalica laflardan. Benim dandik de senin ne kadar cocugunsa benim de o kadar cocugum dedi ne cok konustun be kadın diye cirlayinca da guluveriyo gulemeyesice. Yemin ederim bi cocuk dogurdum ama bin tane travma bıraktı bende Allah gun yuzu gostermesin bana da yuzunu gormeyi nasip etmesin
(30 puan) tarafından
Cidden bezdiriyorlar
0 oy
(95 puan) tarafından
Ayyy benim kızımda kaynanaya anne diyordu bazen ina bırakıyordum dışarıdaki işlerimi halletmek için alıştırmisti kızım iki yaşına geldi akli erince dedim anne sadece benim o teyze ona teyze de ben anneyim o günden beri teyze diyor sakın fırsat verme çok kötü bir piskoloji 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 222 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 395 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 744 göst.
22 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mlknkrc (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 507 göst.

412,210 soru

12,409,075 cevap

44,759 kullanıcı

Kategoriler

...