Selamın aleyküm kızlar beni çoğunuz biliosunuz iki çocukla yanlız yaşıyorum kirada zorluklar çekiyorum daha once bı post açmıştım sağolsun iki kişi yardım etmek istedi evime alisveris yaptılar Allah razı olsun onlardan canım idilim tanırsınız çoğunuz sabun göndermek istedi eşi migrosta calisiomus ve bugün gondericegini söylemişti kapı çaldı bende o sandım açtım eşyaları içeri aldım alışveriş yapılmıştı temizlik malzemeleri de olunca içinde bende ondan gelmiş sandım çocuklar çok sevindi hemen poşeti açıp abur cubur yediler oğlum rahatsız sürekli hasta onla ilgilendim sonra telefonu teşekkür etmek için elime aldım daha önce alışveriş yapan biri sagolsun zor anımda el uzatmisti ama meğerse bu sipariş onunmus benim adrese göndermiş yanlışlıkla bende kusura bakma bilmiodum kurye gelsin hepsini geri vereyim ama aburcuburlardan yediler çocuklar dedim merdiven silme paramı alınca aburcuburlarin parasını veririm dedim kurye geldi hepsini verdim çok kötü hissediyorum benim ne suçum varki oyle şeyler yazmıştı eşime soyliycem sizi işin peşini bırakmiycam siz göreceksiniz falan çok kötü oldum ağladım şuan hala başım ağrıyor Allah için suç bendemi
Hem suçlu hem güçlü.
Allah Allah tüh ya çok üzüldüm elimizden ne gelir acaba
İyi insanlar hiç mi kalmadı yaa . Çok üzüldüm çocuklara
1,491,606 soru
24,373,568 cevap
348,178 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın