0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Kızlar ben hamile kaldıktan sonra hiç adet görmedim tam 3 yıl oldu emzirdiğin için görmeyebilirsin dedi doktor emzirmeyi bıraktım 2 aydan fazla oldu kan testinde prolaktin hormonum 450 çıktı ilaç kullandım 1 ay sonra gel dedi doktor haftaya randevum var acıkcası biraz endişeliyim böyle bişey başına gelen var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(11,066 puan) tarafından
ilaç düşürür bir şey olmaz. ben daha bekarken öyle yüksek çıkmıştı ilaç hemen düşürmüştü
(27 puan) tarafından
Sizin kaç çıkmıştı ve adet görüyor muydunuz
(11,066 puan) tarafından
bir 10 sene olmuştur canım hatırlamıyorum. adet oluyordum.
(27 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Beyin cerrahına filan gittinmi benden degerim 115ken  beyin cerrahina gidip emar çektirmemi istemişti kadın dogum doktoru
tarafından
Ben Bi senelik evli iken bebek için gitmiştim prolaktin yüksek çıkmıştı öncedende kan verdiğim de yüksek çıkıodu Bi hap kullanmıştım ama azalacağı yere yükseliyor du sonra prolaktin için özel bir bölüm var endokrin die oraya gideceksin dedi kadın doğum gttim bu zamana kadar neden emar çekilmedi die diğer doktor lara kızdı ve kullandığım ilacı bıraktırdı emarı çekindim doktor bana demesin beyninde kist var ve 3tane ben ona mı yanayım hormonun yüksek liğinemi hemen Bi beyin cerrahine gtmen gerek prolaktin düştü sonra dan ama hala ben o kistlerle yaşıyorum her 6ay da emara girip kontrol gerektiriyor her an beyin kanaması geçirebilirsin Allaha kalmış dedi doktor büyüme olursa alınıomuş ameliyat ile ben tüp bebek ile bebek sahibi oldum ama erkek faktörü yüzünden bebeğimiz olmamıştı prolaktin düşmesi de gerek tabi önemli Bi hormon
tarafından
Endokrin bölümüne gitmeniz gerek ve emar çeknmeniz gerek yoksa tedavi hapla olmuyor sadece
(27 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifanı versin Rabbim seni evladına bağışlasın inşallah
(27 puan) tarafından
Anladım kontrole gittiğimde mutlaka doktora söyleyeceğim
tarafından
Amin Allah razı olsun canm inşallah sende anne olursun rabbim kucağınızı boş bırakmasın
0 oy
(321 puan) tarafından
Canım ilaçlardan yada hormonal bozukluk beynin arkasında kitle olur oda yükseltir emar çekiliyor oraya genelde temiz çıkarsa korkma ya ilaçlardan yada hormonal bozukluktur
(27 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
(1,513 puan) tarafından
Benim de halen sütüm bar oğlum 6 yaşında doktorda bana emar çekmen lazım dedi emarla ne alakasi var ama
(321 puan) tarafından
Çektir canım beynin arkasında bir kitle oluyor bu da prolaktin hormonunu yükseltiyor bunu doktor takip etmesi lazım ona göre ilaç yazar size
(1,513 puan) tarafından
Benden önce meme ultrasyanu istedi çektim sonucu göremedi tabi ama kist varmış
(321 puan) tarafından
Canım sen bi baktır o zaman kendini
0 oy
(18,507 puan) tarafından
Arkadaşımın yuksekti. Dougum kontrol hapi falan kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Tedavi görüyordu. 
(27 puan) tarafından
Umarım benimde ilaçla düzelir
(18,507 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(452 puan) tarafından
İlaçla düşmüştü benimki ilaç düşürüyor değeri canm 
(27 puan) tarafından
Benim 450 çıktı sizinkinde böyle yüksek miydi
(452 puan) tarafından
5 sene falan önceydi kaç çıktığını hatırlamıyorum ama bu kadar yüksek değildi sanırım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 111 göst.
9 Kasım 2023 Aile kategorisinde Kafanereyebizoraya (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.
3 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sanalalemi (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
21 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ebru26 (2 puan) tarafından soruldu

403,870 soru

12,099,257 cevap

36,409 kullanıcı

...