+1 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (205 puan) tarafından
Kızım 4 ay boyunca sadece anne sütü ile beslendi şu an 7300 gram kilosu normal ama 1 haftadır sütü azaldı ve tek göğsüm de hiç yok diyebilirim. Sakın bir çocuktu 1 haftadır da aşırı asilesti. Çişli bez sayısı dolu dolu 4 tane filan olurdu şu an yine 4 5 civari filan ama dolu dolu değil. Her neyse hipp mama önerdiler bugün aldım,  kutu da nasıl olcekl ne kadar su yazmıyor. Devamlı vermeyeceğim memeyi unutturmamak için akşamdan akşama ne kadar kaç cc vermeliyim , kabızlık yapar mı? Zararı olur mu lutfen bilgilerinize ihtiyacım var. 

4 Cevaplar

0 oy
(205 puan) tarafından
Post çıksın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hipp organik kabızlık yapmaz bence. Bir kaşık mama 30 ml suya koy karıştır doyarsa yeter doymazsa 60 ml ver
(205 puan) tarafından
Organik combiotic yazıyor üzerinde. Biberonla mi versem kaşıkla mi ?
tarafından
Sütün azsa biberonla ver
(205 puan) tarafından
Az olup olmadığını kestiremiyorum ama uyumuyor cisli bezleri eskiis kadar dolu dolu değil. Philipsin biberonu var elimde.
tarafından
4 5 bez günde değişiyorsa doyuyormus diye biliyorum avent biberon güzel canım onunla ver
(205 puan) tarafından
Evet canım Philips avent teşekkürler
0 oy
tarafından
Gece yatmadan önce 120 cc kadar içir ve yatır. Hem doyduğu için güzel uyur hem de içtiği mama yarar 
(205 puan) tarafından
Çok değil mi ? Şimdi bilr 20 cc anca icti . Bide biberon mu ? Kaşık mi?
tarafından
Mamayı vermeden 3-4 saat kadar önce emzirmiş olursanız çok değil. 4 aylık çocuk 20 cc ile karnını doyuramaz. O zaman yetmiyor sandığın sütün yetiyor yani yoksa mümkün değil 20 ccyi bitirememesi. Ben kızımı 3 ay emzirdim ve sonrasında 1 yaşına kadar mama kullandım ek gıda haricinde. Kaşık biberonlar var onunla da verebilirsin. Veya minik minik kaşıkla da içirebilirsin.
(205 puan) tarafından
Önce emzirdim hemen ardından mama verdim, memeyi unutmasın diye. O zaman seni uyumadan önce vereceğim uykudan 4 saat önce vermeyim icirip uyutum . Çok teşekkür ederim , saolasin.
tarafından
Doğrusunu yapıyorsun meme vermeyi sakın kesme, biberon rahatlığına alışırsa daha çok meme reddi yapar. Gün içinde kesinlikle mama vermemeye gayret et çok çok aç olmadığı sürece tabii.. sadece gece uykusuna yatmadan önce mama verirsen bebiş de rahat uyur sen de rahat edersin canım. Rica ederim kolaylıklar diliyorum
(205 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim.
0 oy
(1,180 puan) tarafından
Hipp organic cambiotic güzel mamadir kabızlık konusu bebekten bebeğe değişir deneyerek göreceksin.4.ayda bebekte atak haftalari başlıyor ve uykuya dalma da zorluk oluyor adeta huyu değişiyor bebeğin .ağlama artıyor uykuya geçerken .sütün yetse bile bu huy değişimleri oluyor benimkinin 4.ayda başladı atak haftalari 6 .ayın sonuna kadar sürdü  ağlama zirlama sonra düzeldi normaline döndü.

Mama yi bebeğinize biberonla verebilirsiniz kaşık biberon falan doyurmaz artık .Philips avent in biberonu meme reddi yapmıyor yani bizde yapmadı .gece uyumadan önce 120 ml suya 4 kaşık mama koyup ver 4 5 saat rahat uyur güzel doydugu için .gündüz vereceksen de 90 ml 3 kaşık olarak verirsin.eger hipp mama kabızlık gaz yaparsa Sma comfort veya Aptamil prosneo da gayet güzeldir .
(205 puan) tarafından
Hip organik combiotic aldım canım umarım memnun kalırız. Biberonla Philipsin , çok teşekkür yardımınız için.  Gündüz emzirip gece mama ile destekleyeceğim. ❤️
(1,180 puan) tarafından
Kolayliklar dilerim 4 6 ay arası biraz sabır istiyor .sağlıkla büyüsün inşallah :)
(205 puan) tarafından
Yaa öyle mi bilmiyordum, yandım desene , teşekkürler canım.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 303 göst.
11 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 160 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Periannesi (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
19 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmh (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
19 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Linasu (420 puan) tarafından soruldu

411,424 soru

12,384,969 cevap

43,468 kullanıcı

Kategoriler

...