0 oy
238 göst.
Aile kategorisinde (243 puan) tarafından
Oğlum 18aylik gece cok uyaniyor memeye ve bu ara pek bisi yemiyor bu yüzden biraktirmayi dusunuyorum ama isin duygusal boyutu beni vazgeciriyor  nasil yapacağim  

11 Cevaplar

0 oy
(5,145 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
25 aylikken kestim 24 aylikken kesicektim ishal kusuk oldu hic.birsey yiyemedi bende memeyi elinden almak istemedim 1 ay daha bekledim 
-Reklam-
0 oy
(651 puan) tarafından

İki kızım var biri 2 ay emdi biri 3 ay emdi :'(

(243 puan) tarafından
Ya bazen oluyor bnde ilk oglumu zor bela 4 ay emzirdim 6.aya kadarda sagarak verdim emmedi.. 2. Oğlumda memeye bağımlı doğdu
0 oy
(695 puan) tarafından
Büyük kızımı 1.5 yaşında aynı hem sutten hem de bezden kestim.

Küçükte çok zorlandım 2 yaşında kestim neredeyse. Kaynanamlarin elinde olsaydı hala emzriyor olacaktım 
(6,684 puan) tarafından
Helal olsun bezden nasıl kestin çok küçük yaa
(243 puan) tarafından
1.5 yasinda bezden iyi kurtulmus masallah.. 2yasina kadar anne sütü diyorlar kimiside artik o sütün bi faydasi yok diyor
(695 puan) tarafından
Kızım erken konuştu yaşı daha dolmamışti çok şükür hemen söyledi o avantajı vardı öyle diyeyim
(695 puan) tarafından
Alca.. aynen çok şükür. Ama küçüğü beni çok zorladı :) onda baya zorlandim
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Bende şuan 2.yi kestim 18.5 aylikti :) 15 gun oldu
(243 puan) tarafından
Nasil hisettiriyor ya ben simdiden üzülüyorum
(12,268 puan) tarafından
Ilkini kestigimdede uzulmustum bundada çok uzuldum valla yalan yok. 15 gun oldu hala geliyo seviyo meme meme diyo
0 oy
(6,684 puan) tarafından

2 yaşını bekle:)

(243 puan) tarafından
Bekleyim dimi ya ama memey guveniuor güzel yemiyor yemeğini sıpa
(6,684 puan) tarafından
Memeden kesince vitaminsiz kalabilir az daha bekle . Bende kestim 2 yaşından önce ağzında yara çıktı yemek yiyemedi zayıfladı.  Sonra süte alistirdik
(243 puan) tarafından
Tamam ya ben karar verdim 2yasi bekeleyecegim
(6,684 puan) tarafından
Sen bilirsin yinede.
0 oy
(7,045 puan) tarafından
Tam 24 aylik olunca biriktirdim ama sürekli köşe bucak saklanıp ağladım aşırı üzüldüm ilk hafta 
(243 puan) tarafından
Aslinda tam zamani oluyor 24 ay bu bir teselli. Ama suan erken ya hani belli pisman olurum bende bekleyevegim
(7,045 puan) tarafından
Bence de bekle biraz daha bol bol o anın tadını çıkarın aylarca gidip geldi yavrum anne memeyi öpeyim mi bir kere seveyim mi diyip durdu nasıl üzülüyordum ama
0 oy
(261 puan) tarafından
Dünya Sağlık örgütü bebek için en iyi olan süreç 3 yas olarak belirledi ama ben çalışıyordum ve tüm gece uyumuyodum sabah da kalkıp işe gidiyodum 2 yaşında bıraktım çalışmasam 3 yaşına kadar devam ederdim 
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Çıkan dişleri olacak onun ve o dönemde çok iştahsızlık oluyor ve bitek süt içebiliyolar bekle bence anne sütü bağışıklık kazandırıyor 
0 oy
(869 puan) tarafından
16 aylıkken artık uykusuzluğa dayanamadığım için kestim. Duygusal durumunu göz ardı ettim yalan yok. Çünkü gece nerdeyse odasından çıkmıyordum sabah ta haliyle bir uyanıyordu öğlene kadar yemek yeme yok kahvaltı yapmıyor gece o kadar emiyorki çünkü. Dedim yeter bu böyle olmaz 1 hafta zorlandık biraz ama alıştı çok şükür 
0 oy
(1,244 puan) tarafından
15aylık kestım oglumu
0 oy
tarafından
24 aylık hala kesemedim çok üzülüyorum 
tarafından
Gece muhakak kalkıyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 222 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu