0 oy
469 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,669 puan) tarafından

Merhaba kızlar 4 buçuk yaşında kızım var Şubat'ta 5 olacak ben onu küçükken alistirmistim 10 da uyuyordu neyse 2 yıldır çalışıyorum annem bakıyordu onda yatılı kalıyordu onda alışmış öğlene kadar yatarmis 12 12 bucuga kadar  gece de 1 den aşağı uyumazdi ben çalışırken şimdi ben evdeyim raporluyum 1 aydır 15 gün daha var raporum bende bu süre zarfında alistirdim en geç 23  gibi uyutuyorum çok nadir 23 30 oluyor sabah da 9 ile 10 arası kaldırıyorum 

şimdi yatağa geçirdim kitap okusun masal dinlesin uyku hazırlığı olsun diye eşim gece de aradı çok erken uyutma çocuğu öyle alışmasın diyor bende alışsın çocuk uykuda büyür diye düşünüyorum 

Yaptırdığım saatler idael değil mi ?? Sizinkiler kaçta uyuyor kızlar ??

Not: gündüz uykumuz yok sadece gece uykusu var 

25 Cevaplar

0 oy
(8,081 puan) tarafından
21:30 en geç 22:00 da uyur.
(4,669 puan) tarafından
Benim de buçukta uyudu
-Reklam-
0 oy
(10,408 puan) tarafından
Yanlış anlamazsan neden yatılı bıraktın? Yani calısmak zorundaysan bile sabah bırakıp akşam çocuğu almalıydın ki o çocuk senin kurallarınla senin düzeninle büyusun

Öglen uykusu olmayan bi çocuk için gece 11 12de uyumak çok geç bi saat. Ideal degil yani saatin. 

Kızım 5 yaşına gjrecek, nerdeyse 1 yaşından beri en geç 9da uyur. Öglen uykusunu bıraktıktan sonra 8 8buçukta uyur oldu
(4,669 puan) tarafından
Mecbur kaldığım için eşim vardiyali ve mesaili çalışıyor annem de evimizi ters ve 15 dk mesafesi var hergun git gel hem bize hem çocuğa eziyet olurdu ki eşim sabah 6 buçukta çıkıyor servise. 12 de değil çok nadir 11 buçuk su an uyudu mesela 10 buçuk oluyordu
(10,408 puan) tarafından
Yani canım sen annem böyle alıştırmış dediğin için diyorum, hani çocuk kimle büyurse onun düzeni ve onun kuralı ile büyur.  Bence calısmaya başladığn zaman çocuğunu yanına al, çunku bu günler asla geri gelmeyecek ne kadar vakit geçirsen yavrunla o kadar kâr. Ha illa ki arada annende kaldığı zaman olacaktır ama sürekli olunca her türlu zor bence.
(4,669 puan) tarafından
Yanına al diyorsun gülüm de nasıl olacak eşim sabah 6 da gidiyor ise annem 15 dk mesafe de nasıl götür getir yapcaz şimdi bu düzene alıştı geçen bı iki gün anneme bıraktım yine orda da öyle uyumus buçukta uyudu diyor annem tembihledim annemi aynı saate uyut diye . Mümkün olduğunca gidiyorum bı gün gidip bı gün gitmiyorum canım ama bı sure daha mecburuz orda kalmasına
0 oy
(7,630 puan) tarafından
10  10 buçuk gibi uyur kendi kendine  aliştı 
(4,669 puan) tarafından
Benjm de öyle şu an uyudu buçukta
0 oy
(3,810 puan) tarafından
4 yasa 3 ay var Gündüz uykumuz yok akşam 21 buçukta uyuyor sabah 9 da kalkıyor 
(4,669 puan) tarafından
Anladım canım güzel alışmış benim 2 yaşında vardı böyle düzen
(3,810 puan) tarafından
Bazi çocuklar yatmıyor uykuyu sevmiyor kız benim kızımda fazla uyuyor mesela uykuyu çok seviyor ben uyandırmasam uyur
(4,669 puan) tarafından
Haha benimki de :D su an buçukta uyudu mesela ama sabah 9 da kendi istegiyle kalkmaz illa buçuk olcak 10 olcak
(3,810 puan) tarafından
İşte ne yaprsin hepsi ayrı cinsler :)
(4,669 puan) tarafından
Aynen canım :) ayy o uyuyorken bı duş alıp maske yapıp uyuyayım bari :)
0 oy
tarafından
1.5 yaş civari 9 da uyutur gündüz 9 da kalkardı simdi 4 yaş bitti 10 civari uyur 10 la 2 arasi büyüme hormonu salgilanir onu kaçırmayın derim
tarafından
Erken uyusun annenizede söyleyin böyle uyutsun düzeni olsun
(4,669 puan) tarafından
Geçen bıraktım 2 gün o zamanda Böyle uyutmus alıştı mı Uyutur böyle
tarafından
Sen gizlice tembihle anne büyüme hormonu var su saatte uyumus olsun lutfen de kırmadan yapar belki isiklari kapatsin sarilsin yatsinlar yani
(4,669 puan) tarafından
Başlarda öyleydi ee sonra büyüdükçe oda napsin kirmjyim diye üstüne gitmemiş bı iki öyle geç yatıp kalkınca alışmış
tarafından
Bende mayista dogurdum kayinvalidem bakmisti 4 günde dondurma yedirip hasta etmislerdi ilacta içmez esime nasil kizmistim sen nasil bakmaz izin verirsin diye o hastaydi hepimize geçti bebege bile ne uğraştık

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 76 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
15 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yigidonun.annesi (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 254 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eliifnur.0_ (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 942 göst.
20 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Livosum (404 puan) tarafından soruldu

411,471 soru

12,386,306 cevap

43,540 kullanıcı

Kategoriler

...