0 oy
218 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (95 puan) tarafından
Oğlum 

13 kg

95 cm 

Görenler bu çocuk hiç gelişmiyor gibisinden şeyler konuşuyor 

Sizce nasıl 

3 Cevaplar

0 oy
(2,396 puan) tarafından
Her çocuğun kilosu kendine özeldir neyin kıyaslamasi bu ? Doktor normal diyorsa boşver gerisini tatlım 
(95 puan) tarafından
Sence nasıl canım
(2,396 puan) tarafından
Bence idael canım benim de kızım 4 buçuk yaşında 18 600 doktor fazla bana göre dedi ama bakınca görünüşü gayet normal bı çocuk
-Reklam-
0 oy
(600 puan) tarafından
Benim kızım da eylülde 3. Yaşı dolacak 12 13 kilo arası ama hem yerinde durmuyor hem de kalp hastası kilo alamiyor çok fazla 
(282 puan) tarafından
Canım benim kızımda 3 yaşı yeni doldurdu 13 kilo başka kilo almıyor ve kalbinde üfürüm olduğunu ögrendik kızının neyi bana anlatır mısın bende korkuyorum eko çekilecek şimdi
(600 puan) tarafından
Bizim kalp yetmezliği ve kalp kapakcigi tam calismiyordu ve kalp büyümesi vardı. İlaçlarla çok şükür azda olsa düzeldi. Nerde oturuyorsunuz
(600 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah şifa versin hepsine inşallah
(282 puan) tarafından
Peki nasıl belli oldu kuzum bu belirtisi var mıydı İzmir'de oturuyorum canım
(600 puan) tarafından
Yok hiç belirti yoktu 6 aylıkken hastalandı sürekli kusarken zorlanıyordu bayılır gibi elimde kalıyordu dudakları falan morariyordu kaç kere hastaneye götürdüm bisey demediler
 En son annemle özele gittik orda doktor fark etti aynı gün zaten hersey oldu fenalaştı yoğun bakıma alındı. Siyami ersek var bilirsin belki orada tedavi görüyoruz hala devam ediyor. Başta nakil falan dediler onun içinde İzmire geldik elimiz boş döndük
 Ama şu an iyi çok şükür
0 oy
(1,567 puan) tarafından
5 yaş öğrencilerim sene başında ortalama 13 15 kilo boy da 95 cm civariydi canım
(95 puan) tarafından
Allah razı olsun canım içimi rahatlattın

Benim oğlumda kısmı biotinidaz eksikliği var
Onun için en ufak bişey de kafama takılıyor canım
Doğduğundan beri ilaç kullanıyoruz
Doktor bu ilacı kullandığımız sürece hiç birşey şey olmayacağını söyledi
(1,567 puan) tarafından
Bana saçma geliyor canım. Mesela etrafımızdaki yetişkinlerde 100 kilo olan da var 45 kilo olan da. Boy da aynı şekilde. Hep çevremiz psikolojimizi bozuyor. Oğlumdan 3 ay büyük olan bir bebegin annesi senin oğlun ne kadar zayıf dedi. Benim oğlum 13.5 kilo kendi çocuğu 17 kilo ama bebek yani neredeyse obez. Seninki çok iri benimki zayıf değil dedim. Bir oturuşta 13 köfte yer mi bebek? Baktım benim çocuğuma hadsizlik yapıyorlar ben de cevaplarını veriyorum

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 678 göst.
0 oy
10 cevap 251 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 258 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 217 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,572 puan) tarafından soruldu