0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (1,676 puan) tarafından
Tam 3 sene oldu neler neler atlattık hatırlayanlar olur belki Prensesim çok şükür gün geçtikçe iyiileşiyor ve 3 yaşına girdik artık çok cadaloz bi kız oldu sağlığı yerinde olsunda cadaloz olsun 

6 Cevaplar

0 oy
(20,616 puan) tarafından
Neyi var kuzunun çok geçmiş olsun iyiki doğmuşşşşş
(1,676 puan) tarafından
Cok zor günler atlattık canım erken doğdu 12ci saatinde acil bagırsak ameliyatı gecirdi sonrasında 2 operasyon daha gecirdi 4.5 ay yoğun bakımda kaldı yoğun bakımdan cıktı diye sevinirken ishal oldu 3 ay oyle beraber yattık o sırda rota virüsüne yakalandı kalbinin sol tarafnda deliğe baglı genişlik var immün yetersizlik olabilir dediler koruyucu antibiyotik kullanıyoruz daha sonra rsv ye yakalandık ciğerlerini etkiledi rsv en ufak bi grip olsa direk yatıs veriliyo cunkğ solunum sıkıntısı baskıyı hemen varda var işte cok sükür coğu seyi atlattık çoğu gitti azı kaldı inşallah
(8,247 puan) tarafından
Allahim neler cekmmissiniz  bnm oğlan 5 aylik suan bi kac gündür huysuz tekim buarada. Neler çekiyorum diyorum kendi kendime bnmkide dert miymis.

Allah hayırlı ömürler versin kızına
(20,616 puan) tarafından
Ayyy çok geçmiş olsun gerçekten :(
(1,676 puan) tarafından
Amin inşallah en kötü günleri atlattık çok şükür sagolun Rabbim tüm çocuklara şifa versin o yatış sürelerinde neler gördü bu gözler bin kere şükür bu haline
(20,616 puan) tarafından
Ay bayağı zorluk çekmişsin Rabbim bida yaşatmasın canım
-Reklam-
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Rabbım hayırlı ömürler versin kızına ve tüm çocuklarımıza 
0 oy
tarafından
Rabbim evladinla bir ömür boyu mutlu huzurlu her yaşını kutlamayı nasip etsun isallah seni ona onu sana bağışlasın 
0 oy
(8,821 puan) tarafından
Ocaktada benim oğlan 3 olacak 
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu nice yaşlar nasip etsin ♥️☺️
0 oy
(207 puan) tarafından

Off kuzum benim yeni nesil gümbür gümbür güçlü kızlarımız tutunuyor hayata sımsıkı. Allah esirgesin inşallah. <3

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 912 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 364 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 276 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Melis87 (163 puan) tarafından soruldu