0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
Kızlar acil para lazım oluyor cebimde bazen hiç param olmuyor mecbur lazım oluyor eşimden alnaa kadr canım çkıyor 200 TL veriyor al dıo 200 lirada hiç bişi gelmiyor bugün kuzenimle çıktk yemek yiyelim dedi e 200 lira yemk yicen çocuk ağlayınca istedğnmi alcan ben en azndan arda bi ek iş yaprak kaptırım diyorum  elim altında kalsın parasız kalmayım diye sizn fikriniz nedir zaten öyle yüksek bi limit değil maksumum 5000 flan oda acil ihtiyaç durumunda 

8 Cevaplar

0 oy
(1,496 puan) tarafından
Benim bi kart 100 diğer kart 125 oldu ne kadar olursa o kadar harcanıyor aman dikkat 
-Reklam-
0 oy
(2,473 puan) tarafından
Ben karttan nefret ediyorum ya eşimde 3-4 tane vardı işe girdim ilk işim onları ödeyip kırmaktı. Şimdi bi tane var ondada faturalar falan ödeniyor eskisi gbi kullanmıyoruz 3 bin falan anca oluyo. Ama bi bulaştın mu devamı geliyor her birinde 12-13 biner vardı asgari ödeyip duruyoduk. 
tarafından
Aynen bizimde öyleydi çok şükür azalıyor tek tek kapatıyoruz borcu bitince hiç birini istemiyorum kredi borcu bitti tövbe ettik kartlar bitmedi
0 oy
(258 puan) tarafından
Yıllardır kullanmıyorum çok şükür. 
0 oy
(6,717 puan) tarafından
Canım sonuçta oda senin kartın değil ki yön harcadan yine ödüyorsun hatta daha fazlasını ödüyorsun faiz biniyor yani ne bilim iyi değil çünkü ihtiyaç durumda kullanırsın evet sonra yine eşimden alman gerek o borcu ödemem için 
0 oy
(9,472 puan) tarafından
Pişmanlıktır ne kadar kullanırsan ekleniyor üstüne limit arttırıyorlar insan ihtiyacı oluyor gaflete gidip dünya borca giriyor valla az bı şey kaldı bitse tövbe daha bulasmam 
0 oy
tarafından

Akıllı kullanırsan pişmanlık değil bence :)

Ben kullanmıyorum buarada :)

0 oy
tarafından
Eşimle ikimiz ortak kullanıyoruz market veya biseye ihtiyaç varsa ordan aliyoruz hesap kesim tarihi gireer gitmez oduyoruz hiç sorun yaşamadık..
0 oy
(9,114 puan) tarafından
benim var senelerdir kullanirim dogru amacla kullandigin surece problem olmaz ayagini yorganina gore uzatican yani sunu da alayim bunuda alayim nasilsa kapatirim dersen sonu gelmez canim 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 327 göst.
0 oy
4 cevap 326 göst.
+1 oy
1 cevap 197 göst.
0 oy
9 cevap 655 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (375 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,015 soru