0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (1,986 puan) tarafından
Kızım 26 aylık oldu. Ben bir tek çorabını bile ne attım ne de birine verdim . Kıyamıyorum. Bütün kuculenlerini yıkadım ütüledim hurca koydum. Bu gidişle evlenip kendi çocuğu olana kadar her şeyini saklayacağım. O Zamana kadar bir oda dolar herhalde. Nasıl vazgeçeceğim bu huyumdan bilmiyorum. Var mı benim gibi olan?

15 Cevaplar

+2 oy
(4,202 puan) tarafından

34 aylık benimki bende hala saklarım  :D atmaya kıyamıyorum 

(2,981 puan) tarafından
Napacan saklayip
(4,202 puan) tarafından
Torunlarıma verecem :):):)
-Reklam-
0 oy
(1,869 puan) tarafından
Ayy asla değilimm dolapta fazlalık,küçülmüş gördüğüm herşeyi imha ediyorum. Sadece 3-5 parça tarz, çok tatlı aldığım kıyafetleri saklıyorum anı kalsın diye 
(1,986 puan) tarafından
Normalde ben de hiç sevmem . Öyle biriktirme huyum da yoktur ama kızıma gelince konu saklıyorum hepsini. Koca 2 hurç dolu duruyor.
0 oy
(910 puan) tarafından
Senin tam tersi olan var ben :) küçüleni farkettiğim an poşete koyar veririm ben oğluma hiç mavi almadım mesela hep ara renkler aldım bizden sonra da kullanan olursa diye yani alırkenden veririm diye düşünüp hem kızın hem erkeğin giyeceği şekilde alıyorum ki bizden sonra da faydalanan olsun diye 
(1,986 puan) tarafından
Kızımın da her renkten var kıyafeti. Ama veremiyorum bir türlü. Kendi kıyafetlerimizde öyle değilim. Baktım giymiyorum yıkıyorum utuluyorum giysi kumbarasina atıyorum ama kızım da kıyamıyorum bir türlü.
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Üç tane çocuğum var hepsinin bebeklik birer takımını saklıyorum 
(1,986 puan) tarafından
Iki koca hurç dolusu duruyor .
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Bende kıyamıyordum ama ablamın bebeği olunca her şeyi bir anda verdim valla :) 
(1,986 puan) tarafından
Biz de kardeşler de benden sonra doğuracak kimse de kalmadı. Bekliyor kıyafetler evde.
0 oy
(3,361 puan) tarafından
Vallah bu ben ilk ağız mendiliden en son küçülen kıyafetine kadar sakladım saklamaya devam ediyorum da :) hepsi tertemiz durumda ve marka lc waikiki defacto o kadar almışım ki fazla fazla kimisi hiç giyilmedi bile etiketiyle duruyor. 3 yaşına girecek kızım ama iyiki saklamışım şimdi kız kardeşi giyiyor o da 2 aylık :)
(3,361 puan) tarafından
Ama ikinci kızımın küçülenlerini yavaş yavaş elden çıkaracağım çünkü 3ncu çocuk yapar mıyım muallak
(1,986 puan) tarafından
Bizim başka çocuğumuz olmayacağı için hurcta bekliyor.
0 oy
(6,532 puan) tarafından
3 çocuğum var ikisinin tüm küçülenlerini doğum yapacaklara verdim. İlkini ikinciye bırakmadım ikincinin üçüncüye bırakmadan dağıttım. Şimdi 1 aylık bebeğim var kıyaferlerini yeniden aldım büyüynce onuda dağıtırım :) 
(1,986 puan) tarafından
Kıyamıyorum bir türlü ya.
0 oy
(8,529 puan) tarafından
3 takım bıraksam yeter oglumdan biraktım kızimdan da bırakırım diğerlerini dağıtırim başka çocuk düsünmüyom 
(1,986 puan) tarafından
Biz de başka çocuk düşünmüyoruz. Ama ben kıyamıyorum bir türlü
(8,529 puan) tarafından
Tabi kıyılmaz ama koyacak yerin yoksa sıkıntı oluyo çok
0 oy
(43 puan) tarafından
Bı kaç güzel parça saklarin oğlun içinde kızım içinde geri kalan hep dağıtırım atarım sakladimmi olmuyor yapamıyorum öyle hepsini saklim
(1,986 puan) tarafından
Veremiyorum da atamıyorum da. Hurclar da bekliyor
(43 puan) tarafından
Bidaki bebislerine saklarsin e bidakilerinide atmassin ev kıyafet dolar her neyse atmayın ihtiyacı olana verin bence
(1,986 puan) tarafından
Başka çocuk olmayacak canım. Tek bir tane
0 oy
(206 puan) tarafından

Çorabının teki kaybolunca evi alt üst eden ben :'(

(1,986 puan) tarafından
Ben de öyleyim
(206 puan) tarafından
Hastalık boyutuna gelmeden önlem almak şart.
0 oy
(12,801 puan) tarafından
Ben biri faydalansın kafasındayım. İki üç tane bıraktım hatıra niyetine o kadar.
0 oy
(6,693 puan) tarafından
Atılacak olanı attım. 
0 oy
(5,148 puan) tarafından
Bir bebek daha düsünüyorum o yuzden baza altında duruyor bende vermedim bir suru seyi duruyor
0 oy
tarafından

Bende aynı yolda emin adımlarla ilerliyorum  :) daha üzerine olmadı diye giyemedigi ya da 1 kez giydirip kaldirdigim biiirsuru kıyafeti var. Bende olur da bir kız  bebişim daha olursa ona ayırdım. Erkek olursa ihtiyaç sahibine gider 

0 oy
(300 puan) tarafından
Bende saklıyorum 3 senedir :D ama ikinci olursa ona giydirmek için :)) zaten temizler ve çabuk küçülüyor onun için ikinciye çok masraf olmayaxak inşallah:D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 262 göst.
4 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mai (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 507 göst.
20 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 827 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 287 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hacer ahmet (1,452 puan) tarafından soruldu

406,296 soru

12,181,518 cevap

36,681 kullanıcı

...