0 oy
882 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Oğlum okula gitmeyi çok istiyor ama gondermiyorum niye diye sorsanız oğlum 5 kızım 2 yaşında ve 5 aylık hamileyim kış geliyor ağzım burnumda olcak nasıl gidip gelicem 3 çocukla ne ypcam bilmiyorum 

30 Cevaplar

0 oy
(11,664 puan) tarafından
Valla peşpeşe doğurmak diğer çocuklara haksızlık diyince linç yiyorum. Çocuğa yaptığınız büyük haksızlık. Sizin doğuracaklarınız yüzünden okula gidemeyecek gebelik istemeyenler nolur düzgün korunsun yazık günah o çocuklara 
-Reklam-
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Yapacak bişey yok artık nerdeyse bütün çocuklar okul öncesi eğitim alıyor çocuğunuz 1. Sınıfa basladiginda geri kalsın istemiyorsanız göndereceğiniz. Babası getirip goturcek dedesi gelip götürecek ne yapıp edip gondereceksiniz. Sizin korunmamanizin cezasını çocuğa kesemezsiniz.
(1,026 puan) tarafından
Bende karnım burnumda ders verdim o çocuklara. Ama hiç nasıl yapcam demedim. Ki bu sizin çocuğunuz ve benim kadar yükünüz olmayacak sabah gonderecek öğleden sonra alacaksınız. Bı zahmet yapın.
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Çok büyük haksızlık bence. Çocuğunuz büyüyüp aklı erdiginde size çok kizacaktir.
0 oy
tarafından
Kötü olmuş çocuğa üzüldüm keşke daha bilinçli davransaydiniz... 

Ama  okula gitsin doğumdan sonra da tekrar gider doğum sürecinde de çevrenizden birinden rica edin çocuğun etkileşim hali daha önemli zamanın da almayin
0 oy
(304 puan) tarafından
Arkadaşlar bir sürü çözüm yolu sunuyor ama hepsine olumsuz bakıyorsunuz. Aile binasında oturuyormuşsunuz çocuğunuzu okula birakip gelinceye kadar küçüğü onlara bıraksanız. Doğum yapınca da bir süre eşiniz götürüversin sonra siz yine devam edersiniz 40 çıkınca.
tarafından
NATO Kafa batı mermer aynı düşüncede iki kişi daha yazmış böyleleri anca ürüyor ya gerçekten şaka gibiler biri yazmış burdakilernanca konuşuyor seneye gönderirsin vs. Diye önce bir yerlerine sahip çıkıp doğurduklarina eğitim verseler doğurup doğurup şöyle zor böyle zor gönderemem diyorlar arkadaşım böyle çocuğu herkes doğurur önemli olan kaliteli geleceği olsun diye çabalamak .
5 yaşında oğlum var geçen yıl gönderdim nbu yik başka bir yere taşındık okul baya uzak eşimle gidip form doldurduk sonra geçen hafta 1,5 yaşındaki kızımı arabasına koydum oğlumuda alip yürüyerek gittik git gel 1,5 saat sürdü servisde varmış ben arabayla götürüp getirmek için kendimi zorluyorum kinders alıp aktif araba kullanayım
0 oy
(2,810 puan) tarafından
Yaptığınız şey resmen haksızlık. Ne aceleniz vardı çocuk yapmak için. Eğer 3 çocuk yapacak zevkiniz varsa hepsinin ihtiyaçlarını karşılayacaksınız
0 oy
(847 puan) tarafından
Oğlum 2.sinifti kızım 2 yaşında ve 40 günlük bebeğim vardı .bebeğim yoğun bakmda kalmasına rağmen okula getir götür yaptım .karne günü üzülmesin diye karne günü sınıfına kadar çıktım .ana sınıfı diye bosveriyorsunz ya 1.sinif olsaydı yine mi gondermicektiniz.oglum 4 .sınıfa geçti 1 senedirde yaz kış basketbola götürüyorum 2 küçük çocuklar .büyük oğlumu neden kisitlayayim ki .
0 oy
(532 puan) tarafından
Valla ben yaptım 5 yasinda kızım gitti okula 2.5 yasinda kizim ve hamileydim dogum yaptım yine gittim kış günü 
0 oy
(432 puan) tarafından
Valla söylenecek her şeyi söylemişler ama hayat işte.3. Çocuk veya dördüncü veya beşinci, O ya da bu başa gelmiş. Hayat. Hayatı da biz yaşıyoruz sonuçta. Ama benim de diyeceğim çocuk yaşıtlarından geri kalır

Artık her çocuk gidiyor okul öncesinde her şeyi öğreniyor. Gitmeyen de birinci sınıfta geri kalabiliyor. Ona da yazık
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Bence birinin hakkına giriliyorsa bu kadar çok çocuk yapılmamalı. Arabanız yoksa, ya da o çocuğun eğitim hakkını dahi elinden alacak durumdaysanız korunma yöntemlerini daha iyi araştırın derim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 758 göst.
+2 oy
5 cevap 194 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,456 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 208 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,321 soru

12,412,065 cevap

44,890 kullanıcı