0 oy
613 göst.
Diğer kategorisinde (5,841 puan) tarafından

İnanılmaz sakarlıklar yaptığım bir sabahtan günaydınlar kızlar ben bir sürahi suyu halıya döktüm az önce ve 1 sürahi de koltuğa bitmedi eşimin beyaz tişörtlerini çamaşır suyuna bastım ben annemdeyken de gri gibi garip renkli bir tişört almis ben beyaz heralde diye onuda çamaşır suyuna attım tişört sapsarı oldu ben şok nasıl düzelir bu :wassat::ninja:

15 Cevaplar

+1 oy
(5,841 puan) tarafından

En İyi Cevap

Dün akşam aldığımız şampuanı da buzdolabına koymuşum kız bana noluyo erken bunadim :'(

-Reklam-
+2 oy
(3,866 puan) tarafından

Düzelmez ki çamaşır suyu yakmış tişörtü:) aynısından alırsın fark etmeden hahaha aklıma başak bir şey gelmedi 

(5,841 puan) tarafından
Ne kadar girdi kim bilir:D bakayım da alayım LC den almış
(3,866 puan) tarafından
Aynen fark etmeden al. Diğerinide sen giyersin artık:))
(5,841 puan) tarafından
Mantıklı aşkom sağol
(3,866 puan) tarafından
Rica ederim ☺️
0 oy
(5,501 puan) tarafından
Çöp :)) su iç üstüne 
(5,841 puan) tarafından
Öyle dema dema :D kız yeni almış kırk yılda bir kendine bişey alır adam
(5,501 puan) tarafından
Cam bezi olur kız anca artık çamaşır suyundan sonra ifla olmaz
(779 puan) tarafından
Yeni alınan şeyi neden çamaşır suyuna basarsın ki anlamıyorum:)
(5,841 puan) tarafından
Canım öyle istediği için yaptım.. yeni alınmış ama kullanılmış sararmış gibi geldi rengi öyleymiş ordada yazıyor zaten bacım
(779 puan) tarafından
Onu görmemişim, o zaman suç eşinde sende değil :D
0 oy
(5,335 puan) tarafından

Yenisini alarak :D

(5,841 puan) tarafından
Aşkom borçtan acikmamak için zicmiyok onuda zorla ben aldırdım bir kac parça al diye ısrar ettim de aldı donlari yırtılmış dikte giyerim bişey olmaz diyor adam sen düşün :D
(5,335 puan) tarafından
Tutumlu adam . Bnm eşim kendi alır tişört pantolon  . Diğerlerini ben alırım:D
(5,841 puan) tarafından
Evet fazla kıyafet istemez 3 5 tane olsun yeter kafasında hep
(5,335 puan) tarafından
Evde anca  giyilir o bahsettiğin tişört:D
(5,841 puan) tarafından
Yani aşkom :((
0 oy
(1,766 puan) tarafından
Ay çamaşır suyu nasıl sarartır şaşırdım valla. Çamaşır sodası iyi olabilir 
(5,841 puan) tarafından
Bende bilmiyorum gri gibi sanki sararmış beyaz gibi geldi rengi dedim heralde teri böyle yaptı ben düzgün yıkayım da beyazlasin
0 oy
(15,188 puan) tarafından
Ay ben öyle bişey olunca kaldırıyorum  ortadan mahvettiğim şeyi. Zamanla unutuyor. Bazen çok sevdiği şeyler olunca kafaya takiyor ama onuda unutuyor. Daha yeni bir pantolonunu mahvettim ve sakladim. Henüz haberi yok. 
(5,841 puan) tarafından
Kız benim ki az kıyafeti var ondan hemen farkeder 3 4 tişört 3 pantalon 4 5 tanede gömlek çok kıyafet almaz sevmez kalabalik
tarafından
Ya haykırdım jsjsjsj

Benimde sürekli makina bozar garibim ses edemiyo jsjs
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Bende gecen ay yeni aldığı pantolon u yıkayıp kurutmaya atmıştım yanlış ayarda atmışım farkonda olmadan kısalmıstı adam bide yurt dısına gidicekti kudurdu sinirinden de cok bişe diyemedi aynısından buldum aldım trendyoldan oda trendyoldan almıştı
(5,841 puan) tarafından
Bende alayım bari
0 oy
(2,112 puan) tarafından

Kız Allah seni sabah sabah ne güldürdün :D

(5,841 puan) tarafından
Bugün bişey var bende
(2,112 puan) tarafından
Kız kazağın ağzına etmişsin :D
0 oy
(325 puan) tarafından

Etkiye tepki tekrar çamaşır suyuna baş bembeyaz olsun ben öyle yaptım :D

(5,841 puan) tarafından
Oluyor mu kız gerçekten deneyim
(325 puan) tarafından
Oğluma tulum almıştım maviydi rengi makineye atarken çamaşır suyu koymuştum bazı yerlerinde rengi akmış bende tuttum kovaya sıcak su koydum içine çamaşır suyu tulumu da attım bembeyaz olmuş mis gibi
(5,841 puan) tarafından
Deniycem inşallah daha kötü olmaz
(325 puan) tarafından
Daha kötüsü ne olabilir ki ya batacak ya çıkacak
(5,841 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(581 puan) tarafından
Ben o öyleydi zaten sen yanlış hatırlıyorsun diyip normalmiş gibi davranıyorum
(5,841 puan) tarafından
Yermi ki
(325 puan) tarafından
Bu iyiydi adam zamanla ben delirdim mi acaba diycek kiz
0 oy
(957 puan) tarafından
Şu önemli değil kurur da tişörtün caresi yok bacım 
(5,841 puan) tarafından
Farkındayim aşkom
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Alacak durumun varsa çaktırmadan aynısını al kafan dalgın uykusuzsun heralde olacakla öleceğe çağre yok derler olmuş artık
(5,841 puan) tarafından
Bin liram vardı ne olur ne olmaz diye sakladigim 385 TL cikmis tisortte
(2,069 puan) tarafından
Eşin gerçekten kızıp bağırırsa sana al bence kalbin kırılacağına paran gitsin aman kızar sonra sankinler dersen boşver o yenisini alsın benim eşimde kıyafetleri konusunda hasastır aman dikkatli yıka der hep ütüsünü bile kendi yapar yanlışlıkla böyle bir şey yapsam kızarmı bilmiyorum ama olsaydı alırdım bende yenisini
(5,841 puan) tarafından
Bagirmaz ama tişörtü zaten begenmemistim bilerek yaptın der birde kendine bişey alan biri değil borcumuz var diye hep kendini erteler bir kaç parça bişey almış onuda ben mahfettim diye kendi kendime üzülüyorum
(2,069 puan) tarafından
Beğenme sende  bilerek yapmazsın boşver üzülme o zaman evde çocuklarla uğraşması zor bende günlerdir uykusuzum neyi nereye koyuyorum hiç hatırlamıyorum bazen
0 oy
(345 puan) tarafından
Yaşınız kaç acaba  yaşla bırlıkte stres ve yedıgımız şeylerde artık vıtamın hıc yok  .   Belkı vitamin mınerak deponuzu doldursanız   ozellıkle B complex alsanız  bıraz daha unutkanlık gıder 
(5,841 puan) tarafından
Unutkanlıkla alakası yok ki çocuktan sonra her işim aceleyle olduğu için böyle oluyor sakin sakin yapsam problem yok şükür de
(345 puan) tarafından
Siz kendıne takvıye alın bıtane  bence   çok gerginsiniz
(5,841 puan) tarafından
Derken gerginmiyim cevap için diyorsan gayet güzel cevap verdim gerginde değilim ayrıca onu nerden çıkarttın hiç anlamadım
(345 puan) tarafından
Gergin olduğun için elin ayagına dolaşıyor panik ediyor senı biri sende kafan dalgın olduğu için suyu döküp adamın üstünü yakmıssın  gıt bıra kendıne vakıt ayır kafanı bosalt
(5,841 puan) tarafından
Sabahın körü uykusuz olabilir miyim bacım birazda sakarlık eklenince üstüne tişörtü de sararmış diye suya bastım yani gayet kendimdeyim sadece sakarim biraz
0 oy
(1,756 puan) tarafından

geçen ütü yaparken eşimin en sevdiği pantalon yakmistim:)) yüz yüze soylemeyince ben:

image

(5,841 puan) tarafından
Hahah :D bende böyle bir itirafta buluncam heralde
(1,756 puan) tarafından
işe yarıyor, tecrübe ile sabit:))
0 oy
(1,503 puan) tarafından

Kız Allah seni ya Bende dolu şampuanı çöpe atmıştım benim oğlan oynuyordu boş kutuyla su doldurmuştu meğer dolu olanı atmışım tabi suçu hemen oğlana attım dökmüş diye çünkü ondan önce ki gün oğlan bir kutu şampuanla banyoda köpük banyosu yapıvermişti adam haliyle nerde bu şampuanlar diye sorguya çekmişti ahahsj çocukların üstüne atıver :D

(5,841 puan) tarafından
7 aylık olmasa bebem atardım da henüz emeklemiyor bile :D
(1,503 puan) tarafından
Senin ki küçükmüş ona atılmaz ahahah :D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 131 göst.
1 Kasım 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,204 göst.
23 Eylül 2020 Diğer kategorisinde -Eliz41- (385 puan) tarafından soruldu
0 oy