Selam kızlar naber nasılsınız
Kahve içtinizmi
Kahvemi içtim 8 de uyandım patlıcanlarıda ipe dizdim çay koycam kahvalti edip eve süpürüp çocukları parka götürcem siz napıyosunuz ♥️
Günaydın günaydın kahvaltı hazırlıyorum çocuğumun ağlama eşliğinde
Oğlan kahvaltı yaptı Ben tek öğün yediğim için öğlen yiyorum 2.bucuk kilo vermişim smdi kalkıp icicem khv3 bende
Bana günaymadı afiyet olsun bacım :)
Afiyet olsun canım İşler duruyor kocam gececi az önce geldi yattı ses olursa uyanır daha uyuyamaz kızım hastalanmış benden geçmiş sanırım mız mız sürekli ağlıyor burnu tıkanmış ama buna rağmen güne kahveyle başlayan ben
Günaydın ablalarin şekeri bizde kızla 9 da kalktık babamız gece de kahvaltı hazırladım onu bekliyorum bende dün biber dizmistim bugün de karnıyarıklik patlıcan var onları halletcem yarına da menemen yaparım kaynanacim köy domatesi göndermiş bayat ekmekler vardı onları robottan geçirip dondurucuya atcam kıyma içine koymak için iş çok menemen yetişirse bugün yapcam yarına iş kalmasın
Saçım başım dağınık tek gözüm kapalı bana bugün gün aymadı maşallah çalışkan kari bayani
Oohhhh mis günaydın.. uykucu miskin yavrumu bekliyorum o kadar çok işim var ki napcağımı bilemediğimden hepsi de bekliyor amaaan))))
Afiyet olsun canım hani bilenzikler nerde
Günaydın ❤️ Ne kahvesi ne çayı . valla ulaş ın uyku düzeni değişti her şeyi erkene aldı sabah 7 8 de kalkıyor 10 da uyuyor şimdi uyutuyorum mesela. Bu nasıl 2 yaş arkadaş yaka silke silke yakam yırtıldı bende uykusuzm ben de uyuycam
Bugün bende erkenciyim hava atma
1,493,188 soru
24,397,767 cevap
349,898 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın