0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından
Bugün görümcem Antalyadan geldi aşağı da kaynanamın evi aşağıdalar yemek yaptılar onların yemeğinde değilim konu yemek değil şimdiden söylim neyse gittim gördüm oğlum ağlıyordu uyutmak için yukarıya geldim eşimde geldi bir 10 dakika sonra yemek yaptılar işte eşimi çağırdılar açsa gelip yemek yesin hiç bana demediler az önce de boş tenceremi yolladılar görümcem yemek kalmadı ondan gönderemedim sana demiş ben o gelecek diye ben dolabimi doldurdum fazla fazla aldım herşeyi sırf onun için Dakka bir gol bir oldu ben mi abartiyorum sizce verdiğim değere acıyorum konu yemek değil.

4 Cevaplar

0 oy
(3,237 puan) tarafından
İşte öylesine değer vermeyeceksin canım yami bir tabak yemek mi ayiramamis yazıklar olsun insan bir düşünüldüğünü hissetme yeterdi insanları biz büyütüyoruz aslında ben artık değer vermiyorum bıraktım şuan kafam daha rahat laf söyleyene lafımı soyluyorum kimseyide artık arayıp sormuyorum herkese karşı bir mesafe koydum 
-Reklam-
0 oy
(16,556 puan) tarafından
Hamile iken bile eşimin kayınvalidemlere gittiği zamanlarda kayınvalidem ya sadece eşimin sevdiği şeyler gönderirdi ya da oğlum götür evde ye derdi. 4 yıl oldu evleneli misafir geldiklerinde yemek yapıyorum ama asla ay o da bunu sever ya da ben bunu çok güzel yaparım o da yesin kafası ile yemek yapmam misafir tanrı misafiri derim doyurur yollarım ama özenmem çünkü hak etmiyorlar 
0 oy
tarafından
Kimseye değer vermeye gelmiyor bu en yakınin dahi olsa mesafeli olacaksın.. Ayıp etmişler sende ona göre muamele gösterirsin. Aldığın şeyleri otur kendin yap ye birde durum at :) 
0 oy
(202 puan) tarafından
Canım fazla değer insanın kendisini degersizleştiriyor benim konum farklı mesela dayımın eşi kiracısı ve kuzenim kendi aralarında dedikodu yapıp üstüme atilar ben onların her şeyine koşardım her dedikodularina göz yumdum geçen en son patladım onlar şimdi kanka oldu ben kötü oldum yanıma geldiklerinde birbirlerinin dedikodusunu yaparlardı aynı apartmanda oturuyorlar birbirlerinin yüzüne bakıyorlar utanmadan sıkılmadan cunki her dedikodularini üstüme yıktılar bende ağızlarının payını verip uzaklaştım ama onlar can ciğer oldu insan oğlu nankör 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 187 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ugurbicegim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 222 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bizimkz12 (2,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 416 göst.
4 Ocak 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 255 göst.