+1 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Hanımlar 2 prensesim var biri 14 aylık diğeri ise 3 yaşına girdi fakat öğle uykusunu hala yaptırıyorum öğlen uyumasına rağmen saat gece 9.30da yatar  ama öğle uykusunu birlikte yapıyoruz birlikte yatıyoruz masal.okuyqrak tabi buda biraz benim zamanımı alıyor diğeri uyuyorsa diğeri uyanıyor çok nadir ikisi birden uyuması arada öyle denk geliyor.. tabi bu seferde benim işler aksıyor yemekdi ev isi derken kalıyor öyle 

Uyumadigi zamanlar ise yemek vs yapabiliyorum çünkü kendi kendine iyalaniyor eğer o gün uyumadiysa saat 6 gibi sersem oluyor ve hemen aglamaya başlıyor çünkü uykusunu geldiği için yapıyor junu saat 6 gibi uyuduğu zamanlarda ise gece uyumuyor kesinlik bu uyku sorununu nasıl anlatabilirim uyumamasi mi daha iyi yoksa uyuması mi.  Sizinkiler nasıl uyumaya devam ediyormu ogle uykularini

14 Cevaplar

0 oy
(2,722 puan) tarafından
Çocuklar küçük daha öğle uykusunu bıraktırmayın 5 yaşında değiller ki sonuçta anaokuluna bile gitseniz o yaş grupların da öğle uykusu vardır genelde 
-Reklam-
0 oy
(869 puan) tarafından
Öğle uykusunu bırakmak için çok erken. Uyku onlar için istek değil ihtiyaç. Çocuklar uyudukça büyür gelişir. Kesinlikle bıraktırmayin 
0 oy
(2,114 puan) tarafından
Valla benimkide 3 yaş artii gına geldi su uyku problemi yüzünden.... gündüz 1 haftadir uyumuyor gecede geç uyuyup sabah erken kalkıyor ve ayrıca ben çalışıyorum ama yanımda hem oğlum... maalesef artık nezaman dinlenecegim ben diye bugün hüngür hüngür ağladım sinirden....Allah biz annelere yardım etsin ama sizinkiler daha küçük ufak daha uyumalı gündüz uykusuna çünkü daha çok hareketli oluyorlar uyumayinca malesef daha zor oluyor hayat 
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Daha uykuyu kesmen icin erken. Kızımda 3 yasında. Öğlen ellemesem 3 saat net uyur. Çok nadirdir 2 saat uyuduğu. O uyuyunca yapiyorum ben herşeyi. Yeğenim 6 yasında okula gitmediği günler hala öğle uykusu yapar yoksa dayanamıyor. 
0 oy
(249 puan) tarafından
28 aylığız hâlâ öğlen uykusu yapar ama uyutmazsam uyumaz da. sizinki uykuyu istiyor o yüzden devam edin. kendi ne zaman bırakırsa zaten uyumaz
0 oy
(17,438 puan) tarafından
Kızının öğle uykusuna girmesiyle senin işlerinin aksamasanin bir alakası yok. Onlar uyurken sende öyle uykusuna beraber yatıyorsun diye işlerin aksıyor. Bence sen kendi öğle uykunu bırak çocuklar uyurken işlerini yemeklerini hallet 
0 oy
tarafından
Uykuyu birakmicaksin uyku saati genelde sabittir o zamanlarda tam uykusu gelmeden geçmeyin yataga
0 oy
(1,706 puan) tarafından
3 yaşında, eskisi kadar her gün öğlen uyumasa da kendi isteyince arada uyuyor.oglen uyumadigi zaman akşam 6 dan sonra evde terör estiriyor, disaridayken de çok huysuz oluyor
(44 puan) tarafından
Aynen öyle Uyumadigi zaman saatv6dan sonra bizin evdede terör ettiriyor o zaman dahada zor oluyor o saatte uyuduğu zamanda gece ayaktayız gece 1 2 e kadar
0 oy
tarafından
4 yaşına kadar öğle uykusu yaptı bnm oglan. Ama sabahciydi 
0 oy
(626 puan) tarafından
Bıraktırmayin tabiki uyku istek değil ihtiyaç benim oğlumda 3 yaşını doldurdu yeni öğlen 2 3 saat uyur genelde 
0 oy
(261 puan) tarafından
Akşam uykuları sarkana kadar öğle uykusunu azaltamazsin ya da bitiremezsin. Hem küçükler daha dinlenmeye ihtiyaçları var. Bizim akşam uyku saatiniz 8.30 en geç 9dur doğduğundan beri hiç sarkmaz. Ne zaman ki akşamları uyuyamamaya başladı o zaman öğle uykusunu bıraktım ama 4.5 yaşını geçiyordu o zamanda yani artık zamanı da gelmişti zaten 
0 oy
(76 puan) tarafından
4 yasını geciyor oglum  kızımda 2 uyuturum ikisinide oglum bazen uyumaz gec kalkarsa bi kafamı dinliyorum bende uyurum onlarla ;)
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Çok erken bir yaş devam edilmesi gerekiyor. Oğlum 4bucuk yasinda hala daha öğle uykusuna yatiririm. Artık okula gideceği için sonlanacak bu bile beni tedirgin edebiliyor. Çünkü vücutlarının dinlenmeye ihtiyaçları var çocuk uyuyarak büyür
0 oy
(7,786 puan) tarafından
5 yaşına Kasım'da girecek öğle uykusu gerekli geliyor benim akıl sağlığım için 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 323 göst.
13 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 261 göst.
16 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 242 göst.