0 oy
388 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (233 puan) tarafından
8 gün önce sezeryan oldum. Ertesi gün kontrolüm var ama bende iç çamaşırıma adet kanaması gibi kanamam oluyor. İlk sezeryanımda böyle kanamam olmamıştı. Çıkarken doktor da adet kanaması gibi kanaman olmaması lazım dedi. Eve geldikten sonra başladı. Başına gelen var mı? 

19 Cevaplar

0 oy
(9,524 puan) tarafından
Sıkıntı olabileceğini sanmıyorum kırk gun boyunca gelebilir kanama. Ama gidip baktırman gerekir.
(233 puan) tarafından
Tmm canım çok sağol
-Reklam-
0 oy
(12,550 puan) tarafından
Nasıl yani zaten 40 güne değin lohusayız sezaryen de olsak benim 32 gün sürdü hatta ilki anlamadım 
(6,402 puan) tarafından
Bence doktoru yanlış anlamış adet kanaması gibi olması gerekiyor derler genelde. 1 ay önce normal doğurdum adet gibi olması lazım dediler ebeler. Sezeryanda öyledir diye düşünüyorum
0 oy
(207 puan) tarafından
Çok normal canım.
0 oy
(414 puan) tarafından
zaten kanaman olmasa sikinti ki benim 30 36 gun kanamam oldu yani gayet normal nesi anormal.bunun 
0 oy
tarafından
Çok normal güzelim, kesilerek alınmış da olsa oradan sadece bebeği aldılar. Kanları almadılar ki, rahmin onları lohusalık sürecinde boşaltması kadar normal bir durum yok.

İlkinde olmaması bir daha olmayacağı anlamına gelmez. Lohusasın.
0 oy
(767 puan) tarafından
Canım sezeryanda olsan  rahımden bebek çıkıyor kanama tabiki olacak doktor adet kanaması gibi az değilde çok olmalı manasında demıs olabilir

Benımde o sekılde az az oldu sonra 20. Gün bıldıgın uzerım basım kalmadı parça parça kan geldi pıhtı halinde doktora koştuk hemen asıl kanama sımdı baslamıs kanalı tıkayan bır parça vardı büyük ihtımalle o yüzden az gelmıstı sımdı olması gereken oluyor demıstı ama benım aklım cıkmıstı tabı korkma kanama olacak tabıkı
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Benim de çok oluyordu ama bir sıkıntı çıkmadı 
0 oy
tarafından
Çok normal bir durum arkadaşımla aynı anda doğum yaptık o sezeryan oldu, ben normal doğum yaptım. Arkadaşımın sezeryan olmasına rağmen kanaması benden uzun süre geldi.
0 oy
tarafından
Adet kanaması gibi kanaman olmaması gerek diyen doktor ne olmasını bekliyor onu anlayamadım. Benim 1 ay sürdü kanamam. Hatta 40ım çıktıktan sonra da normal adet oldum erkenden. Çok normal yani rahim içi henüz kendini toparlama sürecinde ve sonuçta bir ameliyat geçirdin
0 oy
(49 puan) tarafından
27 gün geldi benim hatta büyük iri parçalar da vardı 
0 oy
(5,869 puan) tarafından
Oda biseymi 11 gunluktu bebeğim bi kanama oldu bende . Hasta besziyle bezlendim. Dudaklarım bembeyaz oldu . Ölcem sandım. 2 gün sonra azaldi
0 oy
(5,062 puan) tarafından
40 gün kanadim ben bence normal 
0 oy
(201 puan) tarafından
3 sezeryan oldum hepsinde adet kanaması şeklinde oldu kanamam ama adetkende çok çok aşırı olmaz normal düzeyde olur benim 40 günde sürdü hepsinde 
0 oy
(8,396 puan) tarafından
40 gün sonra kesildi benim bana normal geldi 
0 oy
(386 puan) tarafından
Kuzum dokdorna sor bir kere basma geldi herkes bana normal dedi bende gitmedim dokdora annemler falan olur normal dedler 1 2 hafda davam etdi bi bakdim soylediklermi untyorum dokdora gitdim kanim az kalmis birazda bekleseymisem ole bilirmisim yani dokdora sor git biz bilemeyiz 
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Nasil yani dogumdan sonra zaten kanama oluyor uzun sure benim sezeryandan sonra 2 hafta adetli gibi kanamam oldu
0 oy
(1,626 puan) tarafından
Evet benim 15 gun adet kanamasi gibi surdu 15 gun de sari iltihap geldi hep o da adet kanamasi gibi coktu
0 oy
(233 puan) tarafından
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. 
0 oy
(523 puan) tarafından
Bende 9 gün oldu sezeryan olalı bende de var kanama normel zaten 40 gün de süre bilir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 103 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde eminbaby2023 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde eminbaby2023 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.
26 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.