0 oy
62 göst.
Diğer kategorisinde (849 puan) tarafından
Kizim 4.5 yasinda   27 aylikken ogrendi    cise gtmeyi ama srekli altina yapiyor     oyuna daliyor smdi okula yazdirdm burda yastlarini alan tek okul var oda  biraz uzakta okuldadami  oyuna dalip srekli altina kacircak    kardesi  var  2.5 yasinda o konusmuyor cesaret edemiyorum ogretmeye  artk sabrim  yok  gbi  

2 Cevaplar

0 oy
(2,976 puan) tarafından
Anaokulunda çalıştım ben çokkk gördüm oyuna dalıp altına işeyen çocukları. Oyun oynarken devamlı siz hatırlatın geldi mi çişin gidelim mi diye 
(849 puan) tarafından
Cnm bnm okulda ne isim var ilk 1  hafta uyum tammda
(2,976 puan) tarafından
Anlamadım ne demek istediğini. Okula verirsen de orda oyuna dalıp yapar altına onu demek istiyorum. Hatırlatamıyor musun oyun oynarken çişin geldi mi diye
(849 puan) tarafından
Ewet cnm   okuldayken bn sonucta yokum ogretmen srekli cisin varmi die sormazki ona burda bn sordgum halde yok diyo son ana kadr ogrenir diyolar bn tedirginim yinede
-Reklam-
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Benim kızım onu ilk öğrenme aşamasında birkaç kere yaptı. Şimdi öyle yaşamıyoruz :/ ama ben çok su içtiği zamanı takip ederim genelde 
(849 puan) tarafından
Bnmki suyu cok iciyor   cnm
(2,941 puan) tarafından
Benimkide öyle o yüzden genelde takip ederim gerek kalmiyor ama arada hatirlatirim
(849 puan) tarafından
Bnde hatrlatiyorum cnm gdiyor geliyor   yapiyor bak bugun halasina gttik kac kere gtti tuvalete bi agliyor tuvalette cis yapmis heryere korkuyorum okula vermeye

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 141 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ezgi (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 271 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mehmetcanınannesi (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 157 göst.
2 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asena.ekinci (1,014 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,690 soru

23,696,734 cevap

311,410 kullanıcı

...