0 oy
755 göst.
Aile kategorisinde (22 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hshshsh

11 Cevaplar

+2 oy
(2,099 puan) tarafından
Sende açık açık söyle zevk veremiyorsun de bu bir sorun bence karı koca arasında 
(22 puan) tarafından
Utanıyorum cidden kendini eksik hissetmesin diye
(2,099 puan) tarafından
Öyle bişey yok o senden zevk almamış olsaydı hemen söylerdi erkekler böyle ilişki konusunda söylerler hemen herşeyi bence sende güzelce söylemelisin ilişki erkek için ne kadar özelse kadınlar içinde öyle
(7,570 puan) tarafından
Eksik ise bırak hissetsin tamamlasin kendini
(4,067 puan) tarafından
O kendini eksik hissetmesin diye niye hep sen yarim kalıyorsun
-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından
Sevişme olmadan kadın zevk almaz tabi oda işimi göreyim derdinde seni de düşünsün söyle ona
(22 puan) tarafından
Olmuyor yani anlamadim mesela ayda8 10 defa olsa ben 2 3 nde zevk aliyorum
0 oy
(343 puan) tarafından
Erkekler diyerek genelleme anlayış lazim seninkinin derdi kendi keyfi olunca byle olr
(1,650 puan) tarafından
Benimki nin ilişki aklına bile gelmez mesela
(1,425 puan) tarafından
Ay  nolmuş genellemişse erkekleri mi savuncaz kadın derdini anlatmış :)
(343 puan) tarafından
Otur bu u açık açık konuş utanacak bişi yok sanada haksızlık yapmasin
0 oy
(7,570 puan) tarafından
Senin hayatından çalıyor ve kul hakkına giriyor bence açıkça konuş hiç utanma o keyfine bakıp ileriyi düşünmüyorsa sen niye onu düşünüyorsun enayilik olur bu yaptığın haberin olsun 
(22 puan) tarafından
Valla keyfine bakiyor. İsi bitince 2 dk oturup gidiyor uyumaya. Bende hala oturuyorum
0 oy
(4,067 puan) tarafından
Boyle durumlar icin bi de utaniyorum demissin ya onun icin aklima geldi pozisyon zarlari filan oluyo iste onlardan alsaniza belki on sevisme icin olani da vardir zar attin ne geldiyse o sana onu yapacak mesela :))) ben yine fantazisever olacam ama bi evlilikteki temel yer yatak odasi bence
(22 puan) tarafından
Canim valla bilmiyorum
(4,067 puan) tarafından
Kiz yaz google amcaya var trendyolda filan. Hem size eglence olur daha zevkli hale gelir
tarafından
Senden ogrenilecek çok şey  var
0 oy
(70 puan) tarafından
Canım benim eşimde öyleydi yani nasıl diyim hiç farklı pozisyon bilmezdi kibardı allah var ama hemen bitiriyordu vs ben zevk almıyordum senin gibi kendini kötü hissetmesin diye birşey demiyordum ama dayanamadım uygun bir şekide söyledim yani ön sevişmeyi biraz daha uzun tutsak farklı pozisyonlar denesek benim daha çok hoşuma gidiyor gibi falan dikkate aldı baya o günden belli çok iyiyiz konuşmadan olmuyormuş 
(22 puan) tarafından
Hayir kibarliktan falan degil. Ama hic romantikte degil. İliskide ben soru soruyorum ama cevap bile vermiyor işi bitsin de gitsin diye canim aciyor z*vk alamayinca bu sefer.
0 oy
(94 puan) tarafından
Söyle sende verirken utanmıyorsin da zevk alamıyorum derken mi utaniyorsun ben senden farklı şeyler istiyorum hep moloton  olmasın biraz heyecan olsun falan de yıkım artık şu tabuları vallahi sen söyle esininkn daha çok hoşuna gider sende al güzel seksi gecelikler falan din gömlek girmeyin yatağa yoksa tabi hemen bitsin diye girer 
(1,122 puan) tarafından
Kusura bakmayın söylemeden edemeyeceğim de nasıl bir yorum 'verirken utanmıyorsun' kocası ile birlikte olmaya vermek demeyin yaa. Çok çirkin bir cümle oluyor. Tabuları yıkın demişsin de birlikte olurken utanmasını düşünmeniz büyük tabu...
0 oy
(457 puan) tarafından
Kadınların orgaz.m olması daha zor oluyor erkeklere göre o nedenle daha az sayı bakımından. Kadının onu yaşayabilmesi için rahatlaması lazım sevişeceğini bilmek bile insana ters etki yapıyor doğal başlaması lazım hadi hop soyun yatağa gir olunca olmuyor tabii. Kendisi hemen ters tepki veriyorsa en ufak birşey de sizde kendisine söyleyin böyle olmuyor diye. Bunlar açık açık konuşulmazsa ilerde birikir daha kötü olur. Bizde biraz toplumsal baskı ile büyüdüğümüz için konuşmak yanlış gibi geliyor iş olup bitiyor sanki hiç olmamış gibi davranılıyor.
(22 puan) tarafından
Aaynen hadi soyun hop bitsin oluyor. Haftada 1 mesela düzgün oluyor. Digerleri boş yani canim yaniyor hatta. Evet kadin daha zor z*evk aliyor. Ama bunun icin cabalamiyor ki o bitiriyor ben bakakaliyorum
(457 puan) tarafından
Bunu da konuşmadan anlatamazsın güzelce söylemelisin ki bilsin. Hatta ilişki sırasında şöyle yapabilir misin böyle yapabilir misin gibi senin yönlendirmen lazım kendini keşfedip. Biz kadınlar zaten uzunca bir süre kendimizi anlayamıyoruz toplumda cinsellik tabu olduğu için erkekler nasıl anlasın. Kocan o senin utanma söylemeye.
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Iyi de sen bunu adama demezsen adam nerden bilsin. Çok binde bir erkek bunu kendiliğinden düşünür. Senden ses çıkmayınca memnunsundur diye düşünüyordur. Açık açık konuşmuyor musunuz siz. Biraz açık olacak ama hangi pozisyonlardan hoşlandığını süre olarak ne kadar sürmesini istediğini ön sevişmenin uzunluğunu haz noktalarını. Bunları söyleyemiyor musun? Bun da utanacak çekinecek yada alınıp gücenecek bir şey yok. Evlilik zaten cinsellik için yapılan haramı helal kılmak için yapılan bir sözleşme. 
(22 puan) tarafından
Cok dogru diyorsun ama valla utaniyorum. Veya utanmak degilde kendini eksik görmesin diyorum üzülmesin diyorum
(1,842 puan) tarafından
Eksiklerini kırmadan söyle ki seni tamamlasın. Yoksa senin için işkence olur bu durum. Zevk almadan yapılan cinsellik iğrenç bir şey.
(22 puan) tarafından
Hemde nasil. Bazen bende bitsin de gitsin nasilsa zevk almiyorum diyorum. Ve canim cok agriyor
0 oy
(2,473 puan) tarafından

Eşin benim erkek halim resmen :D

0 oy
(1,122 puan) tarafından
Güzelce konuşup anlaşabilirsiniz bu konuda... Farklı şeyler denemek her iki tarafın da hoşuna gider. 
(22 puan) tarafından
Ben böyle farkli seyler denemek istiyorum. Ama heo ayni bazen hazirlaniyorum illa her cumartesi mesela o arkadaşları ile takilir gece 1 de gelir ona ragmen uykum gelse bile yinede beklerim hazırlanırim. Hergun fakli acik olmasada düzgün yemek kokusu olmayan duzenli tertipli cikarim karsisina hastalik disinda. Ama o heo ayni romatiklik desen yok hic bir sey yok. İliskide 2 guzel kelime yok

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 434 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sirac_23 (1,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 879 göst.
2 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Dacc (153 puan) tarafından soruldu
+4 oy
26 cevap 957 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (6,230 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 579 göst.