0 oy
260 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (81 puan) tarafından
32 haftalık doğum yapan arkadaşlar sizde süreç nasıl devam etti . Bebeğiniz küvese girdi mi kardeşim şuan hastanede yatıyor dün kontrol için hastaneye gitti nst de sancı çıktı . 2 santim açıklığı var bebeğin ciğeri gelişsin diye iğne yapılmış . sık sık alttan muayene edildiği için lekelenme şeklinde kanama başlamış normal mi bu acaba..

3 Cevaplar

0 oy
(3,727 puan) tarafından
Bende 30 haftalık gebeyim korkuyorum böyle erken doğumdan felan :( normal de sancısı yokmuydu nstye girene kadar 
(81 puan) tarafından
Aslında iki gün öncesinden kasılmalarim vardı diyurdu . İlk gebelik olduğu için sancı mı yoksa normal kasılma mı bilemedi . Şans eseri kontrolü vardı nst de sancı çıktı.
-Reklam-
0 oy
tarafından
32 değilde 28 haftalık yaptım ben. Benim arkadaşım ikizleri 32de doğurdu kilosu 2 üstü ve solunumu iyi olunca yoğun bakıma alınmamış. Benim kızım 65 gün küvezde kaldı 
(81 puan) tarafından
Kilosu iyi çok şükür . İnşallah zamanın da doğurur da bebeği küvese girmez.
tarafından
İnşallah canım doğum yapsa bile solunumu iyi olursa küveze girmez en fazla 1 2 hafta girer
0 oy
tarafından
31 haftalık yaptım 2.280 doğdu yoğun bakıma aldılar entube edildi 15 gün sonra çıktı 2ay sonra enfeksiyon dan geri yattı prameture havadan nem kapıyor 
(81 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Bebeğin şuan nasıl . Prameture doğan bebekler sık hasta olurlarmis etrafımdan bir kaç kişiden biliyorum.
tarafından
2 yaşında akranlarin yakaladi
(81 puan) tarafından
İyi maşallah . Rabbim hayırlı ömür nasip etsin.
tarafından
Amin canım sağol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 156 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ugurbicegim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 541 göst.
13 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde esengulhlc (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
12 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 370 göst.
25 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,592 soru

24,402,884 cevap

350,284 kullanıcı

...