0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (260 puan) tarafından

Kızım 40 aylık asla gitmek istemiyor 1 ay sabrettim ama yine istemiyor çok da araştırdım kreşi öğretmenler çok ilgili en iyisi olsun diye 16 bin veriyorum aylık ama o mutlu olsun eğlensin bir şeyler öğrensin evde ekrana maruz kalmasın diye kızımı okula bıraktıktan sonra yarım saat ağlıyorum öğretmen aslında okulda mutlu olduğunu söylüyor okulda ağlamıyormuş ama sabah kalktığından öğlen 11 de gidene kadar hep ağlıyor yemek yemiyor anne beni götürmeyeceksin demi diyor nasıl çıkarım bu çıkmazdan :((

4 Cevaplar

0 oy
(1,180 puan) tarafından
Yani korkuyor belki bebek daha evden çıkmak gözüne geliyordur onun için çok büyük bir yüktür belki evini seviyor ayrılmak istemiyor belki senin birdaha almayacağını düşünüyor bir sürü nedeni olabilir kendince
-Reklam-
0 oy
(95 puan) tarafından
Onu düşünüyorsunuz evet ama yapmak istemediği birşeyi dayatmak da bence biraz bencillik gibi çalışmıyorsniz bence o ne istiyorsa öyle olsun zaten hayatjnin geri Kalan 20 küsur yılı okulda geçecek bırakın da bebekligini sizinle evde geçirmek istediği gibi geçirsin 
0 oy
(812 puan) tarafından
Yani küçükmüş canım daha anaokulu yaşı gelene kdr evde durabilirbence etkinligini yaptirrsan ekranada Marx kalmazsa sıkıntı olmaz iyicede bu sefer okuldan sogutursn zatn yıllarca okula gidecek bırak bebekligini yasasn 
0 oy
(261 puan) tarafından

Çok küçükmüş daha annesi 3.5 yaşında bile değil yani çok normal bebek henüz ben 4.5 yaşında başlattım ona rağmen zor alıştı üstelik çalışan biriyim ben yani benden ayrı kalmaya alışkın olduğu halde 1 ay ağlaya ağlaya gittik geldik. Öğretmen her fotoğraf gonderdiginde ağlıyordu. 6 aya yakın beni ne zaman alacaksın okul kaçta bitecek diye hergun sorardı neyse ki sonra güzel alıştı. Şimdi de okul acilsin diye bekliyoruz :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
10 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gltn brn (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 371 göst.
21 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde OznurY (217 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 629 göst.
23 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Ümran❤efe❤sadık (1,739 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,442 soru

23,707,282 cevap

312,027 kullanıcı

...