0 oy
586 göst.
Aile kategorisinde (68 puan) tarafından
Kızım cok zor uyuyan az bi tıkırda seste hemen uyanan biri normal şartlarda ev sesiz olsa gayet güzel uykusunu alır iştahli olur yanlız kaynanam sağolsun hergün bizde olduğu icin her geldiğinde zile basar kapıyıda carparak kapatır ne kadar uyardıysam eşim kızmasına rağmen huylu huyundan vazgeçmez. O zili nasil devre dişi bıraksam eşime dedim  eleme diyor. 

30 Cevaplar

0 oy
(1,627 puan) tarafından
Kes gitsin kabloyu , eşine göre hava hoş tabi , o çocuk ne zorlukla uyuyor farkında değil, o kaynana da her gün, her gün ne yapıyor sizde , kendini atacak yer arıyor herhalde...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Diyafon seklindeyse ses kisma tusu oluyor genellikle kabloyu kesemem derseniz ses çıkan yeri bantlayın biraz kısık çıkar en azından 
0 oy
(862 puan) tarafından
Askim aynı sorun bende de vardı eşim alt kısmından düğme yaptı ben kızım uyuyunca kapatıyorum sonra açıyorum kolaylık oluyor kablo kesmeye gerek varmıydı bilemedim
0 oy
(2,735 puan) tarafından
Ben olsam zile basılan düğmeyi sökmüştüm yerinden. Bizimde zil telefona bağlı. Telefonu açık bıraktığımda zil çalışmıyor. Ama sen bu sefer zili bozarsan kapıya alacaklı gibi vurur yine uyanır kızın. Az tıkırtıda uyanan çocuk kapı tıklamasına da kalkar.
0 oy
(747 puan) tarafından
Zilin sesini en kisiga getr ben öyle yaptım çalınca bile duymuyoruz 
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Biz de alt katta oturuyoruz her gelen kapıyı açalım diye bizim zile basıyordu eşim bozdu kablo falan kesti galiba pilli ise pili çıkarılabilir 
0 oy
(710 puan) tarafından
Benim.zilim pilli valla.istersen ondan taktir gerektiginde sokup atiyorum:))
0 oy
(20,114 puan) tarafından
Üstüne kağıt yapştr canım zile basmayın yazıp
0 oy
(577 puan) tarafından
Kızım küçükken akıllı zil taktırmıştm. Sesini de en kisiga getirip öyle bırakmıştım. Sesi ayarlanıyordu. Bazen komple kapatabiliyodum
0 oy
(4,502 puan) tarafından
Sesi kisilmiyormu altta dugmeleri oluyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
28 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (379 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 266 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Hudam (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 405 göst.
19 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Sevde34 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 397 göst.
23 Aralık 2019 Diğer kategorisinde MELTEM ❤ (2,172 puan) tarafından soruldu

401,984 soru

12,034,189 cevap

36,262 kullanıcı