0 oy
164 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
İyi akşamlar kızlar ben letgoya beşik attım alıcı çıktı ciddi aliciyim gelip alicam dedi tamam dedim paketlerim beşiği ama şuan kardeşim işte akşama doğru sorun olur mu dedim çünkü ben sokemem kırık eksik. Var mı yok dedim iletişim numarası istedi kardeşiminkini verdim beşiği test etmem lazım tamam dedim bana diyor şimdi arkadaşımdan motoru ayarlamaya çalışıyorum gelip alayım diye bende bebekle bı başıma evdeyim korktum şuan evde değilim dedim ama içimden bı ses sanki art niyet var belki de ben gereksiz vesvese yapıyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(1,142 puan) tarafından
Gece 12 de bu saatte mi ? Eşim evde olsa dahi böyle bir saatte gelinmesini asla kabul etmem tabikide her şeyin bir zamanı vardır. Akşam en geç 8e kadar alabilir 
tarafından
Yok gündüzdu dedim saat 6,7 gibi kardeşim geliyor o zaman gelseniz çünkü gelecek kişi kadın mı erkek mi belli değil ve verdiğim iletişim numarasını aramamis
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu saatte biri bana da böyle teklif etse bende art niyet arardım.
tarafından
Yok bu saat değildi dediği saat oglendi ben tek başıma olduğum için kardeşim gelsin öyle gelin dedim sonuçta bakmak için eve gelecek
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Eşim evdeyse sorun etmem yoksa sorun ederdim 
(8,661 puan) tarafından
Kardeşim hep evde oluyo öyle yanımda gelir hep sataçağım bişey olursa
tarafından
İşte öyle iyi ama sanki bu alıcı ben kardeşim işte dedikten snr test edip almak istiyorum öğlen şimdi gelecem demesinde ben farklı bı niyet aradım
(8,661 puan) tarafından
Canım diret sende musayit digilim de
tarafından
Dedim zaten 6 da müsait oluyorum ya da pazar ful musaitim dedim ses çıkmadı
(8,661 puan) tarafından
Boşver ozaman cevap verince tm derse yazarsın
0 oy
(991 puan) tarafından
Aman sakın neler duyuyoruz cevap yazma geç 
tarafından
Gündüz vaktiydi ama ben bı başıma evdeydim ve İstanbul da evde kesip oldurseler bile sesimi duyan olmaz
(991 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
(51,324 puan) tarafından
evinde değil de park gibi bir yerde teslim et
tarafından
İşte elektrikli beşik olduğu için parkta test edecek yer yok yoksa kimseye insan güvenip eve alamiyo ne bilim evde tek değil de başkaları da olsa yine bişey degil
0 oy
tarafından
Daha önce birçok kez letgodan alışveriş yapmış biri olarak adres isteme ve adrese gitme durumu dışında hiç iletişim numarasından iletişim kurmaya çalışmadık. Almaya gittiğimiz şeyleri almaya genelde öğle saatlerinde gittik, biri akşama yakındı gerçi ama adamla öyle anlaşmıştı sanırım eşim, ya adamın evde olma saati öyleydi ya biz anca o zaman gidebiliyoduk emin değilim şimdi
tarafından
Ama eşinizle gittiniz ve karşı tarafta erkek öyle sorun yok ben tek evdeydim ve gelecek kişi de arkadaşımın motoruyla gelecez dedi ordan iki erkek olduğunu tahmin ettim özellikle kardeşim 6 gibi evde olur dememe rağmen şimdi gelecem demesi biran içime sıkıntı bastı evde degilm 6 gibi olurum dedim ses cikmadi
tarafından
Erkek satıcıyla eşim konuşup anlaştı kadın satıcıyla ben. İki türlü de beraber gittik. Kadın satıcı da kardeşiyle gelmişti dışarı, yanlarına tek gittim ben eşim gelmedi arabadan. Ama her halükarda tek olmamakta fayda var devir malum
tarafından
Bizde letgoda çok alışveriş yaptık ama ne biz karşı taraf yalnızken evine girdik orta yer söylese yine halka açık gidilir ama ne olduğu belli olmayan 2 erkeği de ben evde yalnızken alamam bı de letgoda sohbet edip tanışan ya da farklı amaçla gorusenlerin olduğunu duyduktan sonra daha çok korktum cnk ben sadece alışveriş sitesi sandım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
20 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Citipiti (3,981 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 118 göst.
8 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur.06 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
0 oy
2 cevap 97 göst.
1 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu

408,341 soru

12,267,711 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...