0 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (10,218 puan) tarafından
Bildim bileli hep hasta az önce konuştuk halsizlik var daraltı var ayaklarım ağrıyo hastaneye gitcem herseyime baktırcem baktırmadan bende şeker var  yok fıtık var enfeksyon var ben artık sinir olmaya başladım git baştan aşagı kenide baktır diyom bıktım artık

5 Cevaplar

+1 oy
(4,314 puan) tarafından
Annem öyledir sağolsun. Ama hastalık hastası olarak değilde, tamamen ilgi çekmek için. Onunla ilgilenilmesi hoşuna gidiyor. Ama tabiki yaşından ötürü bayağı rahatsızlığı var. Eşinizin de karamsar bir yapısı varsa her şeyi kötüye yorması normal. 
(10,218 puan) tarafından
Öyle yapıyom zaten eyer biseyin yok dersem yok doktora karşısın diyo onun için karışmıyom
(10,218 puan) tarafından
Askerden geldi değisti ondan önce daha iyidi 2 buçuk sene oldu geleli 1 sene borçlarla uğraşıyoz zor zamanlar atlatık ondan mı bukadar kotü oldu yoksa hep mi boyledı ben mi anlamadım
(4,314 puan) tarafından
Zor bir durum, Allah kolaylık versin.
(10,218 puan) tarafından
Sağol canım
(4,314 puan) tarafından
Karamsar bir tabiatı varsa yaşadığı zorluklar karşısında bu şekilde kendini ifade ediyordur. Hep sorunlar yaşamışsa en ufak aksiliğe takılıyordur belki.
-Reklam-
0 oy
(52 puan) tarafından
Ayy benimkide öyle. Hatta cok nazli. Ayni hareketi oglum bana yapiyor acidi diyip geciyorum. Ama o saatlerce tutar mesela ayni yeri
(10,218 puan) tarafından
Bıktım saldım artık naparsa yapsın
0 oy
(24,251 puan) tarafından
Olabilir. Her zaman hastaysa 
(10,218 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hep öyle ya yüzü hiç gülmüyo
0 oy
(904 puan) tarafından
Rabbim sabır versin son 2 ayda eşimin bize cektirdigini anlatsam sayfalar yetmez kalp ciğer safra endoskopi kolonoskopi emar tomografi ayritetten beni siz hasta ettiniz diyip sürekli beni ve çocukları suçlaması. Ben kanserim yok bilmem neyim diyip. Mahvetti 
(10,218 puan) tarafından
Son zamanlar çocukların sesinden rahatsız oluyo oğlan bağırıyo diye saçımda genç yaşta beyazlıcek diyo sinir oluyom
0 oy
(3,727 puan) tarafından
Yaş kaç ki bu kadar hastalığı var 
(10,218 puan) tarafından
25 olacak 1 yaş var aramızda bir yaş geç yazdırılmıs kemik yaşı 26
(3,727 puan) tarafından
Yolun daha başında ama her insanın bünyesi farklı belkide şikayet ettiği sorunlar vardır gitsin baktırsın hastaneye. Herkes de bişiler çıkıyor bende geçen kan verdim bir sürü şey çıktı her insan da çıkıyor bişiler
(10,218 puan) tarafından
Cıkar cıkmaz diğil benimde modum düşüyo ya hep bı mutsuz benimde sorunlarım ama onun gibi hemen salmıyom kendimi bende şeker var vitamin eksikliği var
(3,727 puan) tarafından
Demekki gerçekten hasta ki yansıtıyor canım hasta olan insan yansıtır sonuçta
(10,218 puan) tarafından
İsallah sorunları düzelir artık sinir oluyom biseyi yoktur olsunda tabi istemem

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 925 göst.
12 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,739 cevap

349,890 kullanıcı