0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (5,290 puan) tarafından
Kizlar bilen bilir Masal cok yaramaz cocuk  onun yaninda bazi problemlerimiz de var simdi ev icinde misafir gelmedigi surece yatak odasi dahil bi yeri kapatmiyorum zaten tokide 2arti birde oturuyorum ev cok kucuk :) bugun biri geldi otururken 3 4 defa gittim geldim benim arkadasimin cocugu da boyle arkadasim salon mutfak disinda acik bir oda birakmaz ev hep temiz toplu dedi simdi ben odalari kitlesem masal bir iki zorlar sonra alisir ama misafirluge gittigimizde acik odalari hep merak edip orda sinir olmayacagindan daha cok karistirmaz mi iyimi kotumu yapiyorum anlamadim ben bu isi cocuk buyutmek ne kadar zor yaaaaa:(

8 Cevaplar

0 oy
(250 puan) tarafından
Bence kitleme zaten masal sıkılan çocuk alanı iyice daralır üstüne biner evde alan yokki
(250 puan) tarafından
Bende iş var sabah gidecem eltime.misafir çağırmış yemek yapacuh:)
(5,290 puan) tarafından
Okulu baslamadi mi kiz elifin daha
(250 puan) tarafından
İkisinde.  Basliyormua
(5,290 puan) tarafından
Hayirlisi sen buldunmi
(250 puan) tarafından
Karşı binada üç tane var birinde bakacagiz az kaldi
-Reklam-
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Çocuğumun rahatı daha önemli .ev toplanır ,edilir çocuğu tek odaya tikip bunaltamam hiç.daginik ev mutlu evdir 
0 oy
(1,799 puan) tarafından
Hiç kitlemem ben oda kapılarını. Kızım da maşallah her odaya girip çıkar her yer oyuncak. Her oda dağılır batar. Hiç umrumda değil walla. Her şey olduğu kadar olur.
0 oy
(16,012 puan) tarafından
Çocuk için tehlikeli bir şey olmadığı müddetçe çocuktan evi sakınmayı doğru bulmuyorum dağılırsa toplanır kirlenirse süpürülür ama çocuğun alanı ve merakı kısıtlanmaz
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Bence kitleme canm.benm oglumda cok yaramaz bi cocuk nerde yaramazlik orda o.ama ben ona zarar vercek seyleri ve maddi acidan zarara ugricak seyleri ya kaldirdim yada onlem aldim ve iglumu saldim.ozgurce gezip duruyor dagitiyor ediyor ama olsn ben arkasndan topluyorm.simdi kisitlarsan sonradan sıkntj yasarsn canm yada baskasinn evindeyken sizin evinizde gideremedgi mraki giderir.birakn herseyi kendj evinzde yasasin gorsun
0 oy
(4,830 puan) tarafından
Salonum kilitli suan dagitmasindan degil arabasini koydum beyfendi onun uzerine cikip tv unitesine cikmaya calisiyor oyuncagina el koydum o yuzden :) utü yaparken mutfagimi kilitliyorum cunku cayciyi aciyor kahve makinesini kurcaliyor kendine zarar vericek diye korkuyorum onun dısında heryeri dagitmasi serbest önceden mutfak dolaplarini kurcalardi cekmeleri dagitirdi simdi meraki gitti elbet diger yerleride merak etmemeye baslar
0 oy
(593 puan) tarafından
Valla her gün evin altı üstüne geliyor ama gene bana yanlış geliyor dağılmasın diye kilitlemek. Sadece balkon kapısını kilitlerim o da tehlikeli olur diye. Yeni öğrendi açmayı diye
0 oy
(574 puan) tarafından

Ev içi kitli kapidan nefret ederim. Durum ne olursa olsun kapılar sonuna kadar açık olmalı :D kilit sevmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
23 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 237 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Memleket sevdalisi (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 371 göst.
11 Ağustos 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rakiraki (262 puan) tarafından soruldu

401,080 soru

12,003,481 cevap

36,188 kullanıcı

...