0 oy
519 göst.
Aile kategorisinde (2,474 puan) tarafından

Kız ana sayfa kaç soruya girdiysem ilişkiye yönelik soru gece gece tövbeler olsun noluyor bacılar :D herkes kendine mukayyet olsun önümüz ay full çift çizgi görmeyelim ana sayfada :D

6 Cevaplar

0 oy
(6,456 puan) tarafından
Doğru :D Üstelik kadınların hiçbiride istekli değil ne oluyor bu kadınlara 
tarafından
Yok kız son aylarda sıkıntı olmaz
(87 puan) tarafından
Yeniyse sıkıntı olur canım son aylarda olmaz sorun yoksa
(2,211 puan) tarafından
30 haftalığım canım fırtlatıııcam yakında :))) ama yalan yok 2 gün önce eşim yanaştı zerre istemedim hatta sinirlerim tepeme çıktı o yanaştıkça ben kasıldım en sonunda dedi yapmazsan yapma dedi sinirlendi :) ama bu aralar isteğim var bir anım bir anımı tutmuyor :))
(87 puan) tarafından
Normal canım hormonlar :))
(2,474 puan) tarafından
Bence de risk yoksa olabilir bana doktor öneriyordu hep ben korkuyordum zorla oluyordu :D
-Reklam-
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Jsjjsjsj ben de adetliyim Allah'tan benim herif Arizona kertenkelesi gibi mübarek:)))gerçi Galatasaray elendi ya keyfi yok hiç hahahha :)))
(2,474 puan) tarafından
Sağol canım :) işte arada çok sancı oluyor kaşınıyor o kadar onun dışında yaram kapandı artık
(2,546 puan) tarafından
Kasinmasi iyi derler canim bilgim yok ama öyle duymuştum.zor süreci atlattin ya toparlarsin canim merak etme
(2,474 puan) tarafından
Evet doktor da öyle dedi iyileşiyor dedi krem verdi dindirsin elimle kasimiyjm diye
(2,546 puan) tarafından
Krem yatıştırır canim aynen rabbim bidaha kimseye muhtaç etmesin ya sinirlerin bir zıpladı iki hopladi bu süreçte kaynana yüzünden ama bitti .deli gibi kasinsinda kimseye muhtaç olma daha iyi
(2,474 puan) tarafından
Ayy sorma kız :D neyse ki kavga etmeden gitti :D Allah kimseyi muhtaç etmesin kimseye
0 oy
tarafından
Evet canım :) benim herif uyuyor çok şükür hahaha 
tarafından
Geçmiş olsun canım çok ağrın var mı
(2,474 puan) tarafından
Bazen çok kötü oluyorum canım da artık topladm yavaştan bazen bı batma oluyor sızlıyor böyle bide çok kaşınıyor
(2,474 puan) tarafından
Sağol canım ♥️
tarafından
Kaşınıyorsa iyileşiyor canım
(2,474 puan) tarafından
Evet canım doktor da öyle dedi krem verdi mantar olmasın diye çok kaşınırsa onu sürüyorum
0 oy
tarafından
Bence paylaşıldikca öz güven olup ilham olup icindekilerini döküyorlar bendemi bir tane paylaşsam:)benimde derdim tüy 
(2,474 puan) tarafından
Hahaha kız güldürme :D
tarafından
Kız valla ne yapalım kadın olacaksın dert bitermi anacım:))
(2,474 puan) tarafından
Senin sorun ne :D
tarafından
Kocam öküz gibi her konuda onu nasıl evcilleştirebilirim :))))
(2,474 puan) tarafından
Anası beceremediyse el kızı hiç beceremez:(
tarafından
Kız ne hoş dedin vallaha ana fikir yaptın resmen anneside onun gibi zaten çok duygusuzlar yaaa biraz insan da duygular olmalı herşeyi paylasmali hayat arkadaşı sonuçta geçen cilve yapayım dedim bana mal mal bakıyor:)))))
(2,474 puan) tarafından
Benim herif de cilve yapsa da atlasam diye bakıyor :D
tarafından
Ne mutlu sana canım bak adam anlıyor benimki direk bana bakar tepki yok anam bu nasıl bir şey ben erkek olsam heralde etkisiz kalmam cok afedersin:)
(2,474 puan) tarafından
1 aydır yüzüme bakmıyor ama öküz
tarafından
Niye canım inşallah kötü bişey yoktur
tarafından
Yorumları şimdi okudum canım çok çok geçmiş olsun rahatsızmissin Rabb'im çabucak iglesmeyi nasip etsin inşallah herşeyden önce sağlık tabi
(2,474 puan) tarafından
İnşaallah canım bı an önce iyi olsa çok sağol
0 oy
tarafından
O değilde ızmirde sahil kenarında çiftleşen iki mahlukun haberini gördünuzmu
tarafından
Bakta gör apacik yapıyorlar
(2,474 puan) tarafından
İzmir zaten yuvası ve yavrum bende manisaliyim arada İzmir e gideriz gezmeye ayy hele konak yarabbim fuhuş yuvası resmen hele o gençler
(2,474 puan) tarafından
Ayy izledim dayılar da ne güzel seyre bakmışlar :D az da onların gönlünü yapaymis bari tövbe yarabbim :D
tarafından
Aynne öyle canım gerçekten izmir kadar fuhuşa açık bir şehir duymadım
(2,474 puan) tarafından
Aynen öyle malesef off
0 oy
(709 puan) tarafından
Azmislar anam azmislar valla 4 gundur regl oldum oh be diyorum kafam rahat keske 1 ay olsam:))
(2,474 puan) tarafından
Kız regl de bı ay çekilmez tövbe yarabbim :D
(709 puan) tarafından
Ee kocada hergun cekilmiyor ki valla:)))
(2,474 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin :)

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 978 göst.
0 oy
9 cevap 495 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde 1606sumeyra (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 582 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Selin19 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy