0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (590 puan) tarafından
Selamün aleyküm kizlae ben 9mgun önce doğum yaptım bebeğim küvesteydi Dr bir kulağının geçmediğini söylemiş basına gelen varmı yarın yine hastaneye gidicem sizce normal mi 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İlk doğduğunda benim bebeğim de geçemedi su kaçmış sonra gittiğimde geçti ama ne kadar zaman onu hatırlamıyorum geçer inşallah amniyon sıvısındandır
(590 puan) tarafından
İnşallah geçer cnm kaç gündür beynim de dolandırıp duruyo yarın yine girecek dua edin olurmu
tarafından
Stres yapma canım inşallah geçecek güzel düşün ederim tabi
-Reklam-
0 oy
(6,531 puan) tarafından
Daha erken canım bizimde 2 defa geçemedi daha sonra geçti

3 gün öncesi bebeği yıka kulak ıslak vs kalabiliyor. 
tarafından
3 gününü bilmiyorum canım bana direkt yıkamayın dediler de onun için sordum:)
(6,531 puan) tarafından
Bana ayın 6 sında bebeği erken saatlerde yıka 9 unda getir dedi hatta kağıda yazıp verdi unutmamam için.
En az 3 gün yıkanmaması lazım
(590 puan) tarafından
Banada 5 gün önce yıka başka yıkama dediler bende yıkamadim yarın teste girecek dua edin olurmu
tarafından
Anladım canım dr dan dr değişiyo sanırım izlenen yol.

İnşallah geçecek canım güzel düşün
(6,531 puan) tarafından
Korkma kız geçer.
0 oy
(2,311 puan) tarafından
Gecer canm merak etme.benm bebegimnde gecmemisti sonradan komtrole gittim gecmisti.sorun yoktu.uzun tutma canm 1ayi gecmesin kontrole git tekrar cubku uyurken yapilmasi gerektgi icn derin uykudayken yapiyorlar
(590 puan) tarafından
Yarın gidicem canım randevu verdiler inşallah geçer dua edin olurmu
(2,311 puan) tarafından
Insallah canm rabbm yuzunu guldrsn.ama icini ferah tut sitrese sokma kendini bosuna bebegnde etkilenir bundan cunku.bu gibi seyler normal karsilaniyor sonradan geciyor cunku
(590 puan) tarafından
İnşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Benim ablamın bebeği de önce 2 kulaktan geçemedi sonra tek kulaktan geçti. En son ikisinden de geçmişti. Onun için araştırma yapmıştım ve dediklerimi uygulayıp stres yapmadı. Öncelikle 2 haftadan önce yapılan testler kesin sonuç vermiyor çünkü yeni doğan bebeğin kulağında ki su hemen kurumuyor. En az 3 gün öncesi bebeği yıkamış ol. Ve hangi kulaktan geçemediyse o tarafta uyut bebeği kulak içinde ki su aksın dışarı. Test sırasında uyku da olması da önemli haraket ederse yanlış sonuç verebiliyor.Emzirirken ya da mama verirken başını dik tut. Korkma geçer 
(590 puan) tarafından
İnşallah geçer cnm dikkat edicem canım emzirme ye mama verir kende yarın girecek tekrar teste dua edin olurmu Kimin duası kabul olur bilinmez
(4,405 puan) tarafından
Ederim canım merak etme geçer ❤

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 164 göst.
27 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bidahanne (4,841 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 398 göst.
26 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.
0 oy
7 cevap 151 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2516 (1,133 puan) tarafından soruldu

406,260 soru

12,180,418 cevap

36,676 kullanıcı

...