0 oy
164 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar esım asgarı ile calısıyor bıde ıkı çocuk var dıgerı okula baslycak sımdı bende kıloluyum hanı o yızden fazla elbısem yoktur olanlarda dar olur

Ben hayata küstüm sankı kılom yuzunden düğün olacak annemden aldım kıyafet

Annemde dıyor kendıne bıseyler al ama alasım gelmyo hem maddı acıdan hemde kılomdan

Düğün olacak bu hafta alsammı blmyorum annemden tunık aldım ödünç annemde dıyor o yaslı ısı bende dıyorum olsun

4 Cevaplar

0 oy
(311 puan) tarafından
Maddi olarak kısmı cozersiniz bence çünkü uygun fiyatli kiyafetlerde var illa şıkır şıkır abiye giymenize gerek yok sade şık bi elbise kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Kilo kısmı da çok takmayın her kiloda şık olmak mümkün bence boşu boşuna kendi içinizi karartmayin kendinizi sevin ve onemseyin. Evlat buyutuyorsunuz bi elbise almayı kendinize çok gormeyin
-Reklam-
0 oy
(3,402 puan) tarafından
Tesetturluysen çok güzel ve uygun elbiseler var modaselvinden bakabilirsin 
0 oy
(4,770 puan) tarafından
Ben olsam eşim sadece bize çalışıyor parasını sadece ailesine yediriyorsa bende 1 gün için harcamam birşeyler ile ödünç alıp idare ederim bir elbise ne kdr pahalı bilirsiniz belki hele ki çocuğunuz da var tam tersi ise gözümü kapamadan harcarim
0 oy
(1,866 puan) tarafından
Elbise alabilirsin ama kilondan dolayida üzgünsün o zmn zayıflama çalış eski görüntü de olur elbise alınır ama kendinle barışık degilsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 143 göst.
0 oy
14 cevap 281 göst.
30 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde 28.08.ecrinim (809 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 401 göst.
1 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Esmer anaa (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 424 göst.
30 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Evramm (470 puan) tarafından soruldu

406,119 soru

12,175,815 cevap

36,650 kullanıcı

...