0 oy
200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (342 puan) tarafından

Kızlar çok heyecanlıyım 39 haftalık oldum assagiya indikçe belden altı çok acıyor ama hala ağrı sızı yok kızım 40 da doğdu tam oğlum ne zaman gelir bilmiyorum dua edin bana çok canım yanıyor doğsun istiyorum artık bir an önce sağlıkla tabikide en son 37+5 de gittim kontrole 3300 gram dedi doğuma kadar 4 ü bulur mu korkuyorum normal doğum olmaz diye aslında sezeryan olmak kötü değil de kızım oğlum derken kimseye yük olmak istemiyorum kendim ilgilenmek istiyorum çocuklarımla herkese şimdiden hayırlı doğumlar <3

12 Cevaplar

0 oy
(6,663 puan) tarafından
Sağlıkla doğsun canım. Bende normal doğumla iri bebek doğurdum
(342 puan) tarafından
Kaç kilo doğdu canım kesi attilar mi
(6,663 puan) tarafından
4 kg miş canım. O esnada sormadım sonradan eşim söyledi
Hayır kesi olmadı ama yırtık oldu
-Reklam-
0 oy
(766 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin hepsi inşallah... <3 20+1 olduk bugün 

(342 puan) tarafından
İyi yolu yarilamissin sağlıkla al inşallah kucağına
0 oy
(261 puan) tarafından
Sağlıkla dogsunlar inşallah.  Genelde ikinci gebeliklerde bebek iri diye sezeryana almıyorlar bildiğim kadarıyla.  Onu ilk doğumlarda çok yapıyorlar açılma olmayınca bebek kanala girmeyince falan. Ben de 32.haftami bitiriyorum yarın.  Ay bir laf varya ilk doğumdan korkuyodum başıma ne gelecegini bilmediğim için ikincisinden daha çok korkuyorum başıma ne gelecegini tam olarak biliyorum çünkü. Tam olarak bu noktadayim şu an. Oğlum geç doğmuştu günü dolmuştu açılma vs olmamıştı doğumu doktorlar başlatmıştı çok zorlamisti o süreç beni inşallah bunda sancilarim kendi başlar diye dua ediyorum her gün 
0 oy
(275 puan) tarafından
27+5oldum şükür hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah 3 gebeliğim iki kizim var buda erkek ama sanki gunler durmuş gibi bazende zaman ne hizli geçti diyorum ama kacinci gebelik olursa olsun insan heyecanlaniyor ve sabirsizlaniyor
0 oy
(520 puan) tarafından
27+3 olduk artık yavaştan zorluyo bu gece 3 bucuktan beri uyanigim uyuyamadım geri bel ağrısı bacak ağrısı bebeğin hareketleri derken sabah oldu
0 oy
(7,450 puan) tarafından

Hayırlı dogumlar kardeşim korkma .

Eskiden kadınların 4 kilo olmuyormuymus bebekleri onlarda normal dogum yapmışlar hep :)

0 oy
(14,745 puan) tarafından
3260 dogdu oglum 39.6 da dikisim oldu yirtilmis o da 
0 oy
(98 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah bizde 34 hafta olduk :)
0 oy
tarafından
22+2

Korkma güzelim, annem beni kaynanam eşimi 5 kg normal doğurmuş, üstelik hep anlatır sen benim donuma düştün diye. Rabbim kolaylık versin, bol bol hurma ye.

Eğer hurmadan daha kuvvetli bir doğum yardımcısı olsaydı Allahü teala onu mutlaka Meryem validemize verirdi. O yüzden hurmayı devamlı yiyin, sıcak suda banyo yapın, pilates üstünde squad yapın.
(342 puan) tarafından
Her gün banyo yapıyor um ama bugün kötüyüm biraz arka tarafıma baskı yapıyor kaşık bölgem acıyor
tarafından
O zaman yorma kendini, bolca dinlen. Güç bulduğun zaman merdiven inip çık, doktorumun doğumu başlatmak için bana söylediklerini söyleyeyim sana. Bir şeye tutun çömelip kalk. Sıcak suda karnını yarım saat ısıt, yıka. Pilates topuyla hafif hafif zıpla ve afedersin büyüğünü yapar gibi ıkın. TABİ DOĞUM BAŞLASIN İSTİYORSAN. Aksi türlü yat dinlen, her nasip vaktine esirdir.
(342 puan) tarafından
Biliyorum canım sağol Allah razı olsun inşallah zamanında doğsa
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Ben ikinci doğumumda 4 kılo ile normal doğum yaptım. Doktorum sezaryen karşıtıydi. seninkide sağ sağlim doğsun inşallah 
0 oy
(295 puan) tarafından
10+3 :)) Daha yolun başındayız
0 oy
(68 puan) tarafından
39+2 oldum. ilki erkekti 40+1 de doğdu suyum geldi suni sancı ile doğurdum. Şimdide kız olacak yalancı sancilarim oluyor ama doğum belirtim hiç yok yine suni sanciyla doğurmak zorunda kalacak galiba çok üzgünüm hep kendi sancim gelsin diye dua etmiştim 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 546 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 127 göst.
0 oy
23 cevap 427 göst.
0 oy
15 cevap 517 göst.
13 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Trbznlugln (2,061 puan) tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,883 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...