0 oy
137 göst.
Moda kategorisinde (180 puan) tarafından
Var mı alsiveris yapıp memnun kaldığınız sayfa heryer çok pahalı ya 

8 Cevaplar

+1 oy
(4,568 puan) tarafından
Modaselvim var uygun 
-Reklam-
0 oy
(180 puan) tarafından
??????.....??????????
0 oy
(7,643 puan) tarafından
Sultan butik var oraya bak istersen canım ben bir kaç defa tunik aldim kışın altına tayt giydigim için güzeldi hepsi de memnun kaldım 

Bu arada kapalı değilim 
0 oy
(2,991 puan) tarafından
Ne tarz alacaksın bilmiyorum ama modanisanın mağazasını da gördüm ürünler güzel sanırım bazıları ekstra indirimli oluyor 350ye elbise almıştım
0 oy
(5,937 puan) tarafından
Heryerden al ama sakina tofisadan alma uygun olarak ztn herşey havada uçuyor cepler yanıyor vllh

Ama;ensa tesettüre bak orayı severim çok uygun geliyor bana modamerve var ama pek beğenmiyorum kıyafetlerini
0 oy
(5,261 puan) tarafından
Bizim burda kız kulesi var ben ordan alirim hep birde cami altimiz var 350 lira pamuk kumas elbise var halam almis benimde hosuma gitti duz kesim iniyor hatları falan belli etmiyor carsiya inersem ona bakicam bir
0 oy
(3 puan) tarafından
Instagramda pera giyim var toprak butik ve hatice biçer var canm indirimli ürünleri genelde çok oliyo oralara bak model olacakta fiyat olacakta uygun oluyo çok İnternet alışverişi yapmam ama alırsam bu üçüne bakarım önce kalite olarakta fiyat olacakta güzel 
0 oy
(666 puan) tarafından
Pazarium var çok uygun ve kaliteli ürünleri tavsiye ederim sıralamayı en düşük fiyat yapıp bakabilirsin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 230 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Pasakizz (877 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Pasakizz (877 puan) tarafından soruldu

407,872 soru

12,245,288 cevap