0 oy
576 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7 puan) tarafından
Dıyete basladım 1 kilo vermısyım dıyetıeyenın verdıklerını de yapıyom ama bugun dayanamadım 5 tane sıgara böregı yedım daha ilk haftadan böyle olduysam nasıl yapcam ya kendımddn nefret edıyom tutamıyom 

14 Cevaplar

+2 oy
(1,770 puan) tarafından
Ne desem bilemedim ki psikolojik olarak fazla mı zayıfsın acaba önce oradan mı başlasan kilon yerine...

İnsan sigara böreği yedi diye kendinden nefret edecekse ohoooo
(7 puan) tarafından
Bu kacıncı baslayışım ve her defasında dayanamıyıp yıyom yapamıyom dıyetı. Tabıkı sadece börek yedım de nefret etmıyorum bu kaç oldu her basladıyımda bozuyorum
(1,770 puan) tarafından
Sadece diyet değil ama hareket de lazım, kaçamak mı yaptın hemen ceza yaz kendine evde yapabileceğin egzersizleri yap mesela. Kızma kendine bu kadar.
-Reklam-
+1 oy
(20,307 puan) tarafından
Abartmışsın ama olsun aç kaldın demekki yeniden başla bişey olmaz :)
0 oy
tarafından
Daha gün yenı basladı spor falan yap akşamda sadece çorba ıc
(7 puan) tarafından
Kacıncı oldu bu her basladıgımda böyle yapıyorum ama çok kızıyom kendıme de sonra bırskıyom yapamıyom dengeleyemıyom
tarafından
Aynı ben sn
0 oy
(11,099 puan) tarafından
Bende diyete başladım 1 buçuk ay oldu 10 kilo verdim. 

Bir hafta tut kendini cnm inan alışıyorsun. şimdi çok bişey yiyeyim hemen midem basliyor ağrımaya. inan aynada bile fark edince mutlu oluyorsun iyice motive oluyorsun pes etme. Bir gün yemişsin akşam dengele 

Yedin diye sakın pes etme 
(11,099 puan) tarafından
Kahveye kakao ve tarçın katıyorum cnm biraz icebiliyorum çok şükür
Ya ben sanki az veriyormusum gibi bazen motivasyon bozuluyor da sonra toparlıyorum çok şükür ama çok bişey yesem midem hemen kramp giriyor
(2,077 puan) tarafından
yoo 1 buçuk ayda 10 kilo gayet iyi bence .. evet bi süre sonra oyle oluyor bende az bişey yesem doyuyorum hemen bide eskden ekmeksiz asla bişey yemezdim simdi ekmegi bile aramıyorum
(11,099 puan) tarafından
Aynen ekmek falan istemiyor canım
Yağdan iyi gitti ama İnşallah gider bu kilolar
Sen kahve içiyor musun cnm sirf bu diyet için
(2,077 puan) tarafından
ben genelde kahveyi seven bir insanım:)) günde 3 tane falan da içerim ben
(11,099 puan) tarafından
Ooo maşaAllah kız
0 oy
(3,285 puan) tarafından
Anaa ben 5 temmuzdan beri diyetteyim 2 ay olcak 11 kilo.verdim kız adam gibi diyet yapmis olsaydım inan daha fazla verirdim ama bı uedim bı yemedim öyle yani kendinden nefret etme bacım aman dur sakin ol
(3,285 puan) tarafından
Kız işte diyoma adam akıllı diyet yapmis olsam daha fazla verirdim şuan oturmuş çerez gomuyom ama diyetteyim işte hahahahaha
(11,228 puan) tarafından
Sendeki metobalizma bende olsun nolurrrr :)
(3,285 puan) tarafından
Ay ciddi misin bana göre de benim metabolizma yavaş :D
(11,228 puan) tarafından
Yavaş hali bu mu :D
(3,285 puan) tarafından
Kız alsinda ödem gitti benden çoğu ödem yani :)
0 oy
tarafından
Canim tabiki bir anda butun herseyden vazgecip duzenli bir sekilde diyet listesine uyum saglayamazsin bugun bes yediysen bir sonrakine 3 yersin bir sonrakine 1 yersin daha sonra yemezsin ne yaparsan yap pat diye zaten uyum saglayamazsin kendini yipratiyosun psikolojik olarak suanda sadece 
0 oy
tarafından
Aman sözde bende her gün başlıyorum diyete ama bir türlü olmuyor. Bundan dolayı da kendini hiç nefret etmedim:)
0 oy
(51,050 puan) tarafından
Allah Allah insan diyet yapamiyor diye kendine igrenc kendimden utaniyorum diye motive olmaya calisir mi
0 oy
(75 puan) tarafından
Bunun için kendinden nefret etmene gerek yok Ben de diyetteyim bazen uyuyamayabiliriz bazen canımızın istediği şeyleri yiyebiliriz mesela ben de pazar günü 5-6 tane sigara böreği yedim ama gün içinde onu dengelemek için diyetime devam ettim bol bol su içtim yürüyüş yaptım kendinizi motive ederseniz daha iyi olur
0 oy
(503 puan) tarafından
Sigara böreği yedin diye zayıflamaya aksın diye bişey yok 

Ben ilk haftamda bak sigara böreğini geçtim jelibon cips falan yemiştim kilo vermiştim ama gayetde 

Ama velakin bu kacamklari sürekli hale getirmeden bügun sigara böreği yedim bu hafta verdim bidaki hafta da kaçamak yaparsam veririm gene diye düşünürsen veremezsin 

Arada kaçamaklar olabilir doğaldır 

Diyettesin diye kendine eziyet etmene strese gitmene gerek yok

Canın çekti ve yemişsin bu kadar 
0 oy
(7,590 puan) tarafından
Bunun önüne geçmek için hamur yapma evinde bulundurma 
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Organik elma sirkesi içmeni öneririm sabah kahvaltıdan önce 1 bardak ılık suya 1 kaşık sirke birazda bal karıştır iç. Yatmadan öncede aynı şekilde iştahı kesiyo ve yağ yakıyor. 
0 oy
(175 puan) tarafından

Canım spora yazılmadan istikrarlı zayıflayamazsın. Başında hoca olmalı diğer türlü hırs yapmadan olmaz bu iş. Bende oğlanı okula gönderince gideceğim valla sürekli yiyorum hareketim de yok bıktım bu halimden. Doğum kilolarımla duruyorum hala :(

0 oy
(1,864 puan) tarafından
Sen belki daha başlamamişsin zayıflamak istiyorsan kafanda yemeyi bitireceksin direk keseceksin çok yemeyi azalatark zatn caninda istemiyecek bir gün diyet yap bir gün yapma öyle kiloda veremezsin tamam kararını verdiğinde başla 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 435 göst.
26 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Acemianne48 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 494 göst.
0 oy
10 cevap 460 göst.
0 oy
25 cevap 1,003 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,233 soru