0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Kızlar evde fare buldum laminanti kemirip girmiş eve yakaladık sitede oturuyorum ve siteyi sarmış durumda yönetim var ancak ilaçlama yapmadı şu gün yapıcaz bu gün yapıcaz diye diye geçiştiriyor siteyi iyice sardı fareler evlere girmeye başladılar giriş katım çok korkuyorum nasıl koruyabilirim evi fikir verin nolur ilaçlama firmaları aradım fareye sadece kek pasta tuzak yapışkan olur sulu ilaç olmaz dediler kendi yönetimle nasıl koruyabilirim 

4 Cevaplar

0 oy
(3,434 puan) tarafından
Onun bir zehri var canım ama çocuk falan varsa riskli olabilir ya. Mahalle arası hırdavatçı mı denir öyle yerlerde oluyor ben de bahçeli evde oturuyorum bazen oluyor maalesef. Koltukların altına falan yapışkanı koy orda dursun hep girerse düşer zaten
(79 puan) tarafından
Adı ne zehirin
(3,434 puan) tarafından
Adını bilmiyorum valla fare zehri diyince veriyorlar işte ama dediğim gibi çocuklu ortamda dikkat edilmeli
-Reklam-
0 oy
(265 puan) tarafından
Fare kapanı al canım benim asagiyida kayınbaban güvercinlere verdi tıklım tıklım kaç yıldır hep yakalioz onda hemrn yakalanıyorlar çok pis bsy bacım alkah yardım etsin 
(79 puan) tarafından
Nerden girdiği belli değil ki laminanti bile kemirip girmiş çok şaşırdım
0 oy
(3,602 puan) tarafından
Canım biz yapiskanla yakalamıştır ama o kadar akıllılar ki yaoiskanada zor geliyorlar çıktığı noktaya yapışkanı yapistirirmalisin ki anca o zman yakalayabilirsin ve biz kaldırıp yenisini koyuyorduk 5 6 tane yakaladık bir daha gelmediler 
(79 puan) tarafından
Bu ikinci yakalayisimiz ilkini yapışkanla yakaladım bunu da koridora çıkardık kapilarin altını kapattım koridorda öldürdük ama bı daha girerse napicam bilmiyorum
0 oy
(957 puan) tarafından
Kedi alın :)) özellikle dişi kedi çok güzel avlanırlar zaten fare de kokusuna gelmez 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
0 oy
4 cevap 227 göst.
0 oy
9 cevap 265 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Angel24 (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 189 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elif21 (2,625 puan) tarafından soruldu

409,531 soru